• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Czekam czekam na II. Ale jakoś tak podchodze do tego z dystansem. Niby piersi bolą, niby czuje sie jakby mnie grypsko łapało, niby mam ogromny apetyt szczególnie na ryby, ale jakoś tak tego nie czuje.......Może dlatego że to już 7 cykl

reklama
Pszczółka kawy to ja generalnie nie pijam. Tylko czasem i tylko rozpuszczalną. Ale uwielbiam zapach kawy jaką pija mój tato (sypana) i taką samą pija koleżanka. A co do mdłości to wstrętna sprawa. No ale do testowania tylko 2 dni to wytrzymam. Zwłaszcza, że się okazało że w Wigilię jednak nie pracuję. :-)

witam sie i ja.

PSZCZOLKA Jak tylko mi cos SOL napisze to Wam przekaze:tak:
KROLOWA- &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& nadal zaciskam -obiecująco to wygląda!!:tak::tak::tak::tak::tak:
GUSIA- rowniez za Ciebie &&&&&&&&&&
JOSEPHINE- ukochać 2-letniego Poldusia od cioci!!!!!slodziaka malego:):))

hej Dziewczyny! :-) miłego dzionka dziś Wam życzę :-)

SOL POWODZENIA!!!!!!!!!!!!!! trzymam kciuki aby wszystko było OK.
Pszczólka co do kawy to ja tak miałam poprzednio i teraz też-niestety, zapach śliczny, ale pić kawki nie mogę bo nie smakuje, a tak uwielbiam :-(

Josephine 100 lat dla synka!!!

Mama a myślisz że u mnie nie ma szans ? :-( bo mnie tak dziwnie ten brzusio pobolewa, tak inaczej.

Mlodam a czemu nie możesz pić kawusi, mdli Cie ? Ja na początku piłam w poprzedniej ciąży, ale później nie chciałam.

KrólowaFal ale Ci dobrze, ze w wigilię nie pracujesz :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
JOS CMOKI DLA POLDUSIA OD CIOCI!!!!!!!!!!!! STO LAT STO LAT!!!!!!!

Sol kochana KCIUKI TRZYMAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Obyś na święta w domku już była!!! No to teraz sobie w końcu poleżysz :))))

Witam Was hurtowo, plamienie u mnie większe, nos trochę na kwintę mam, ale jakoś to przełknę. Dalej magnez będę łykać i dziś idę kupić te ziołowe tabletki.

Czy jest coś takiego jak mailowa konsultacja z lekarzem? Bo w sumie ja do lekarza na wizytę nie mam po co iść, na usg wszystko jest pięknie i fajnie, chciałabym tylko konsultację.

LIL- na koncu tematów na forum sa rozne porady-prawników,dentystów to i pewnie ginekolog sie znajdzie ;-)poszukaj i napisz:)

PSZCZOLKA- Ty wiesz slodziaku ,ze Ci kibicuje i dla Ciebie cala masa &&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& leci z Poznania-szczerych jak samo zloto :):))) czekamy za testowaniem i pieknymi II krechami!!

reklama
Przepraszam, że nie witam się z Wami Wszystkimi z osobna, ale żem nowa to głowy nie mam do spamiętania - tyle Was tam jest i tyle różności się dzieje. Ale wszystko przeczytałam :-)
Wszystkiego Najlepszego dla forumowego Dzieciaczka Josephine!! :-):-):-) Dwa latka - to przeuroczy wiek... eeech łezka się w oku kręci jak wspominam...
Aha! - wygodniejszego łóżka Sol życzę!!! :-D
Za Królową trzymam mocno kciuki - Jak Ci ta kawa nie podchodzi to baaaaardzo dobrze!! :-D
Pszczółko- pobolewa Cię... hmmmm... ;-) Oby dobry znak :tak: A u mnie dziś 23d.c. i właściwie to na nic się nie zanosi - ani w jedną ani w drugą stronę... czekamy...
Lil_maju Oooj ale bym chciała, żeby to u Ciebie jednak jakiś okruszek pracowicie się implantował :-D

Witaj mamo mam nadzieję kuraczek posmakował - dziś schabowe!! :-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry