• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
PYSIA- kup,zobaczysz jaka roznica...i Ty pospisz i mąż ..

EWCIA- pa,dobrej nocy..

ja ide robic sobie kolacje..bede z doskoku;-)

reklama
Ewcia oby wytrzymal do 30t.c. Musi :-(:-(:-( Aj to musi być slodkie jak maleństwo daje znać o sobie ;-);-);-) Dobranoc
Krzysia tak chyba zrobie... zaraz chyba mężulka wyślę do apteki, niech poszuka jakiejś i mi zakupi te tabletki, bo masakra... W nocy wcale też lepiej nie bylo :-(:-(:-(

ewcia : bedzie dobrze! musi byc! a moge sie zapytac czemu ginek mowi ze do 30 tyg. musisz wytrzymac??? czy sa jakies specjalne wskazania jelsi chodzi o krzysia, ciebie? bo ja wiem ze czym dalej tym lepiej, ale perspektywa 9 tygodni mozesz sie jeszcze bardziej zetsresowac itp w sumie rozumiem twoj strach... to nie jets malo
ale przeciez sa dzieci, ktore sie rodza w 25-27 tyg i jest ok! owszem, sa to wczesniaki, sa inkubatory itp ale te dziedzi nadrabiaja z predkoscia swiatla! co mowi lekarz????

sol : &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& albo rodzisz jutro ale po polnocy czyli 23-go albo w wigilie albo w styczniu ale musisz wytrzymac jeszcze 28 godzin ;)

synek w lozku, ja tez bede z doskoku ide ogranac chatke, umyc butle po mleku
a w ogole to moj zabus jutro 2 lata konczy a dzis jak pil butle wieczorem to jeszcze jak dzidzie go potrzymywalam jak sobie lezal na materacu (ale na moim przedramieniu) i jak pil to mruczal i mnie ta swoja raczusia po twarzy glaskal. tak delikatnie :)
ach ci synkowie... :) chce chyba jeszcze jednego :) mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...

Ewcia będzie dobrze! Trzymaj się i bądź dobrej myśli!!!!!

Sol
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& !!!!!!!!!!

Mama oj się dzieje....Mam jeszcze pytanko - czy w razie brania CASTANGUSA i zajścia w ciążę od razu trzeba przerwać branie? Bo się naczytałam i chyba nie do końca tak jest, bo wtedy prolaktyna wzrasta szybko, a to niedobrze na początku ciąży. Kurcze czemu się bez tabletek nie da??

Gwiazdeczka a jak w ogóle sytuacja u Ciebie? Plamienia były i się skończyły? Już jesteś po terminie @?

Wszystkim mówię dobranoc, mam ochotę przespać ten wieczór.

Kochane jesteście, kolorowych snów.

Gdzie Palemka dziś???

LIL- ja nie mam problemow z prl bralam Castagnusa na regulacje cyklu bo mam za krotkie...i jak teraz zaszlam to odstawilam od razu..
no mi Palemki tez dzis brakuje...

EWULA- czesc kochana:)

reklama
Lil, u mnie termin @ pomiedzy Swietami a Nowym Rokiem, wiec jeszcze troche :-) A plamienia przerodzily sie w brazy wieksze, mniejsze czasami wcale nic ;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry