• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Sol no to ladnie :sorry2::sorry2: Ja mam plusa i też mogę normalnie dzwonić, a bramka orange idealnie dziala jak zawsze żadnego przesilenia
A brzuchol wielki, że ho ho :)

reklama
lil - u mnie wszyscy maja orange :-D A żeby tak prezesa tej firmy teraz pogoniło :-D

sms dotarł jakimś cudem i zaraz M będzie dzwonił do swojej mamy na stacjonarny - ale podobno cała orange leży :-D Ale co ja się dziwię - przed świętami w końcu jest :-p :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
SOL- ja mam orange i mi dziala...ale fakt dziwne to i wspolczuje ,ze masz taka sytuacje.ale wrazie co to Josephine dobrze pisze-lec do sasiadów.

pysia - nie to wina nadajników - w całym mieście są niesamowite problemy - nikt z orange nie może dzwonić :-D Właśnie mi M powiedział :-p U niego 3/4 personelu ma orange i mają to samo :-p więc jego kolegę oblegają bo ma ere i na numery orange da się dodzwonić z innych sieci ale nie da się zrobić połączenia wychodzącego :-D

Spadam się ubierać skoro zaraz teściowa ma być u mnie :tak: i spadam na taxi i jadę bo mnie zaczyna coraz bardziej boleć :-(

Krzysia - WYPLUJ TO !!!!!!!!!! Dzisiaj nie rodzę - *******ę !!!!

sol : 24-go jak najbardziej ale nawet nie waz mi sie urodzic jutro!
jutro sa urodziny ^poldusia i to moje dziecie bedzie gwiazda na BB! ;)
takze sie uspokoj jak najszybciej :)

Sol- przerąbane...
też się męczyłam jak do mamy dzwoniłam...
aż w końcu zadzwoniłam z domowego...

Kochana, tylko wracaj z powrotem, bo to jeszcze nie twój czas na poród!!!

Mama- będzie wszystko si jak mięsień wytrzyma i urodzę w terminie, bo niestety wesoło nie jest... :-(

Krzysia hej a u mnie wsio ok, siedze sobie w domciu i patrzę w kompa :-) A jak tam u Ciebie?
Sol aaaaaaaa to lipa... a ja mam nadzieję, że już urodzisz wkrótce :-)
jos dobre hehehe ;]

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry