• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
SOL- leć sie szykowac i jak by co to pisz-moze sms dojdzie:tak:
EWCIA- oj nie-musi byc dobrze!!&&&&&&&&&&&&&&&& dla Ciebie i....Krzysia trzyma &&&&&&&&&&&& za Krzysia to wiesz-musi sie udać:tak:;-)

PYSIA- a ja dzis zalatany dzień -zakupy,zakupy....

LIL- ale sie dzieje co:-)my sie staramy a tu juz porody niedlugo:-D:-D

JOSEPHINE- tak-jutro dzień Poldusia kochanego!!

reklama
Krzysia ja tez dziś w biegu. Trochę mi zeszlo w kuchni, bo sobie krokiety wymyslilam dziś :-):-):-) a później to trzeba było ogarnąć wkoło i jakoś tak zeszło. Potem mężuś wrócil, choinkę ubraliśmy i oto mam troszkę czasu dla siebie
A katar nadal męczy :-(:-(:-( Miałam kupić te tabletki co polecilaś ale w końcu kupilam syrop i wcale mi nie lepiej po nim... :-(:-(:-(

EWCIA- oj nie-musi byc dobrze!!&&&&&&&&&&&&&&&& dla Ciebie i....Krzysia trzyma &&&&&&&&&&&& za Krzysia to wiesz-musi sie udać:tak:;-)

Niestety mam ubytek w mięśniu na 2,5 cm...:-(:-(
jak pytałam w klinice czy jest szansa, że donoszę ciążę, to lekarz odpowiedział wymijająco, że dobrze będzie jak poród będzie po 30 tc, bo wtedy Maluszek ma duże szanse...

nic innego jak nadzieja nam nie pozostaje...

jutro mam wizytę, więc zobaczymy co mój doktorek mi powie

ewcia - 36 - ujdzie w tłoku :-p

mama - będę pisać jakby co :tak:

Ja już ubrana czekam na teściową a Karola mnie chrupkami kukurydzianymi karmi :-D Jakby mnie to podbrzusze z tym kręgosłupem tak nie bolały to bym nie jechała :dry: A mi jeszcze Emi dorzuca do pieca wypinając dupkę tak że aż się dusić zaczynam :no: No nic - miejmy nadzieję że będzie ktoś normalny na dyżurze :dry:

Ewcia trzymam kciuki za Ciebie i maluszka. Oby wszystko się ulożylo. Tyle już przeszłaś to teraz musi być dobrze :-(:-(:-(:-(
Sol jesteśmy z Tobą :))) Karolcia pocieszna bardzo jak dba tak o mamusię :) hi hi

PYSIA- te tabletki acodin sa na suchy kaszel i sa rewelacyjne,ja je biore na noc i spie spokojnie-nic mnie nie męczy a na katar polecam kiopelki mietowe lub eukaliptuowe-6 zl,kropisz sobie na posciel i w dzień na bluzeczki i...masz jak oddychać:):);-)

EWCIA- daj znac po wizycie,&&&&&&&&&&&&&&&& bede trzymac i oby do 30 t.c......sie porobilo i u Ciebie i u Marcepanka...ale masz silnego synka i da rade facet!!

Sol- no w sumie...:-)
tylko przerąbane święta przeleżeć w szpitalu...
choć z drugiej strony, to fajnie było by mieć Emi już koło siebie;-)

to czekamy na info od Ciebie ;-)

Pysia, Mama- dziękuję...
też mam nadzieję, że będzie dobrze...

lecę do łóżeczka. Pa Babeczki...

Jutro zajrzę co u Sol, chyba, że nie wytrzymam i będę odpalać kompa hahaha

Ostatnia edycja:
Mama eh żaluję, że dałam się przekonać na ten syrop :sorry2::sorry2::sorry2: ale nic straconego... wpadnę tam jeszcze jutro... Mąz już nie może sluchac jak ja kaszlę, chwilami jak pies tak słychać :-(:-(:-(:-(
ewcia trzymamy kciuki za wizytę i za pozytywne wieści z tej wizyty &&&&&&&&

reklama
Pysiu- dziękuję...

choć zapewne pozytywnych nie będzie, no poza tym, że Krzyś rośnie :))
a to, że rośnie i u Niego wszystko dobrze, to wiem, bo już kopie :))

niepokojący jest ten mięsień, ale tak jak napisałam mam nadzieję, że będzie dobrze...
choć łatwo nie jest...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry