• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
no nic,Sol sie nie odzywala poki co wiec albo wszystko si albo nie dziala Jej tel.i nie moze wyslac smska..

ja juz zmykam na dzis:tak:do jutra karaluchy!!!:))

reklama
juz bylam w lóżku ,ale dostalam smska od Sol wiec pisze(na szczescie mąż mial wlączonego kmpa bo szuka tej wycieczki:-))

sms od SOL

pozdrowienia z patologii ciązy.mam czynnosc skurczowa i rozwarcie na 2 palce.wiec postanowili mnie zatrzymac .nie wiem na ile i kiedy i czy urodze..poki co maja mi dać sterydy tylko nie wiem po co i dostalam cos na wstrzymanie skurczy,ale jak narazie to czuje e bardziej!!
dokucza mi twarde lóżko...

jak bede miala jakies wiesci to od razu napisze
a teraz babki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& z SOL i EMILKE- niech Im poród lekki będzie!!!!!:tak:;-):-):-):-)

ale wieści !!!!

no ja mam nadzieję, że Emi jeszcze posiedzi trochę u mamusi i da pojeść pyszności w święta.
Potem niech się dzieje wola nieba...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~dla staraczek.

Ewcia zobaczysz, że będzie dobrze. Krzysie to mocne chłopaki! Trzymam za was &&&&&&&&&&&&&&&!!

Sol za Ciebie też &&&&&&&&&&&&&&!! Zaraz Emilka będzie z nami!!

Zamparta dzięki za fluidki. Się nałapałam.

Hej dziewczynki. U mnie dalej brak @. Brzuch wywalony i czuje tak jakby lekkie skurcze a może nawet to bardziej napięcie mięśni niż skurcze bo jak napnie to trzyma dłuższą chwilę.

Hej Dziewczynki, ale się podziało :-)

Sol trzymaj sie tam, lekkiego porodu życzę :tak:

Mama jak coś będziesz wiedzieć to daj znać :-)

Ja wczoraj szybko padłam byłam tak zmęczona, a brzuch nie dawał mi spokoju. Dziś mniej kłuje. A jest to możliwe, że dopiero wczoraj fasolka się mogła zagnieżdżać?
Miłego dnia Wam życzę :-)

Hej KrólowaFal jak nie ma @ to super :-) to dobry znak :-D &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Pszczółka jeśli nam się udało i będę się czuć całą ciążę tak jak teraz to już mam dość. Jest mi tak niedobrze że szok. A koleżanka kawe zaparzyła... :baffled:

KrólowaFal , Pszczólka&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& czyba będzie prezent na świeta.

A u mnie tempka dalej 37,wiec czekam albo............ albo.......
A testowanie chyba przełoze na po swietach nie chce w razie czego psuć sobie świąt ,najwyżej będzie niespodzianka na sylwestra. Wole w święta żyć nadzieja, niż siedziec podłamana.No chyba że wcześńiej przyjdzie

reklama
KrólowaFal o kurcze, to jak Ty już mdłości masz to musi być fasolka :-D wiesz, podobno kawa może przestać smakować a i nawet zapach moze męczyć ;-)

Hej Gusia więc i Ty czekasz na swoje II :-D trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& żeby się udało :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry