• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Rozjechaly sie lil jak przestalam brac i czekalam az moj wielmozny organizm zaskoczy sam...no ale nie zaskoczyl, dlatego cykle po 70 dni. No ale jestem na dobrej drodze :-) A Ty zacznij od nowego cyklu od 1dnia i caly cykl lykaj.

Badalas prolaktyne?

reklama
lil - wisieńka też miała problemy z prolaktyną a zaciążyła :-D

mama - fajny ten systemik - poprawiłam linka :-p bardzo sympatyczny i praktyczny :tak: U nas dziewczynki mają zabudowę komandora więc prócz łóżek i półek na zabawki raczej nic nie będę im kupować :sorry: Chyba że wygramy w totka i kupimy większe mieszkanie :-D

A ja nie wiem co robić - boli mnie - ciągnie sam pas podbrzusza - taki 5-10 cm nad miednicą :dry: Nawet do pępka nie dochodzi ale boli takim niemiłym i piekącym bólem :-( A brzuszek to juz masakrycznie mam nisko i nie wiem czy jechać dzisiaj czy jutro, co robić - ZGŁUPIAŁAM :-(

Sol to optymistyczne co piszesz...Ale jakoś mi trudno uwierzyć, że i u mnie tak będzie...

Gwiadeczka
70 dni???????? A jak długo brałaś i kiedy przestałaś? Ja prolaktyny nie badałam - iść na własną rękę przebadać?

Kurka wodna łódź podwodna...

Sol do szpitala jechać? Jak w ogóle wtedy z Karolą? Ma kto do niej przyjść w nagłym przypadku?

Mama a coś Ci się rozjechało jak przestałaś brać?

SOL- jak masz kogos do Karoli to ja pojechalabym dzis...tymbardziej ,ze cos Cie niepokoi...

i dzieki-tez mi sie wydają praktyczne :))Domi ma z frontem lososiowym:)

LIL- BIERZ CASTAGNUSA- to ziolowe tabletki nie zaszkodzą...ja teraz czekam na @ i jak przyjdzie tez bede brala znowu.

LIL- ja bralam go 1,5 miesiąca-przestalam brac jak zobaczylam II zobacze jak bedzie teraz-po ilu dniach dostane @ i znowu bede brać!

Sol dokładnie jak mama pisze - jedź jeśli czujesz się zaniepokojona. Lepiej teraz niż akcja w nocy.

Mama to ja też zacznę brać, tym bardziej, że te plamienia są chyba dobrym wskazaniem do tego. Zobaczymy co będzie. A potem niech mi się wszystko rozjeżdża. Wszystko mi jedno.

lil - obie babcie są pod telefonem :-p i każda wie że jakby co ma przyjechać natychmiast w ciągu 15 min :-D A ja wierzę że ci się uda :tak: trochę wiary niedowiarku :-D

mama - muszę jeszcze do M zadzwonić co on myśli :-( Bo ja mam pełno wątpliwości po za tym nie chciałabym wracać tak jak przy Karoli z ktg po 23 :-( a pewnie by tak było :-(

Idę się na chwilę położyć i pomyśleć :-(

Krzysia - oceń czy to już opadł brzuszek czy nie - dzisiaj robione - sorki za jakość ale ciężko samemu sobie zrobić :-p

mama : a wy w jakim miesiacu zaczynacie staranka? co lekarz powiedzial w ogole?

sol :ale mas zfajny ten brzucho! a w gole jaka ty mas zfjana buzke i fryzurke!!!
co do brzucha to ja nie wiem, ubrana wydaje mi sie ze jets jeszcze ok, a goly brzuchol wydaje mi sie ze jets nisko... ???

Ostatnia edycja:
SOL- uuuuuuuuuuuuuu niziutko-opadl brzuszek na 100% ...no kochana oby kolyska zdążyla dojść...pomysl i zadzwon do M.

JOSEPHINE- w tym tygdniu nie dostalam sie do gina,mam dzwonic w poniedzialek..ja chce poczekac ten cykl i nastepny czyli w okolicy lutego zaczniemy...to znaczy dzialac bedziemy ,ale na nic nie licze-Clo znowu od lutego i moze wtedy sie uda...

Sol kurcze ja się nie znam na brzuszkach, ale Twój jest super i już taaaaaaaaaaki duuuuuuuuży!!!! Ja tylko nie mogę sobie Ciebie wyobrazić latającej po domu ze ścierkami teraz!

reklama
mama : to moze razem zaciazymy w lutym -marcu :) fajnie by bylo!
a wogole to obejrzalam meble i super sa! komoda super i ten regal w takiej niebanalnej formie

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry