• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
serg : hej :) jak mija dzionek ?

pysia : dopiero zob. twoje osttanie pytanie wiec odp.:
nie az tak zle nie jest hehe, z synkiem nie moge sie nudzic a dzien mija i tak mega szybko! za szybko w ogole czas mija!!!!! a maz choc ma taka prace to plus jets taki, ze wciaz na siebie czekamy, tak jak w pierwszych dniach, tygodniach znajomosci
maly juz spi o 20 ale my chodzimy spac pozno wiec czasu troche jest :) a weekendy nigdy nie sa nudne bo zawsze sa jak jakies niewaidomo jakie wyczekane swieto :)
jendo jest pewne : nie grozi nam obijanie sie o siebie w domu i szybjkie znudzenie swoja obecnoscia hahahaha ;) takze mimo szalonego rytmu dajemy rade

Cześć babeczki!

Chciałam Wam życzyć miłego dnia i podesłać kawkę.

images

Ja zamówiłam wizytę u mojego lekarza rodzinnego i zaraz zmykam z tymi moimi bólami karku i pleców... :eek: Może dostanę zwolnienie, a moze nie, bo z nimi to nigdy tutaj nie wiadomo... :confused: W sumie to chciałabym odpocząć jeszcze trochę, na samą myśl o powrocie do pracy w czwartek aż mną trzęsie... :eek::sorry:

Sergeevna - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za staranka!
Kocurku - co u Ciebie? Miłego dnia w pracy!
Monisia - heeeej! Ale fajnie, że tu do nas wpadasz! :-) Samopoczucie dobre? Maluszek fika w brzuszku? ;-)
Sol - fajnie, ze już jesteś! Jak tam Emilka? :-) Niesamowite, że już ją tulisz...
Lil - cześć, jak tam Twoje staranka?
Wiolka, Hopee, Mademoiselle - hej i miłego dnia!!!

Słoneczko u nas dobrze!!! Malenstwo daje o sobie znac coraz mocniej:-DA pewnie ze wpadam do Was...przeciez jakbym mogła nie:tak:
A co u Ciebie???

Hej Kinga, Jos!

Gwiazdeczka według ulotki testy się robi między 10 a 20 - więc źle nie robiłaś, ale tak jak pisze hopee lepiej działać bez względu na kolor kreski. Mi się wydaje, że te testy owu są bardziej orientacyjne, ale lepiej na nich tak do końca nie polegać.

Hopee ja w ogóle mam kłopoty z określeniem jaki mam śluz. Ale coś mi się wydaje, że dziś się zaczął płodny. Ale może tylko się tak wydaje. Lepiej po prostu działać.

No właśnie gdzie mama??

Kocurek uczniowie grzeczni dziś?

Heja
JOSEPHINE no to jednak nie jest najgorzej jak widac.a no tak czasem mowia ze takie widzenia sa dobre dla zwiaxkow, bo jak niby sie za duzo spedza czasu razem to zaraz jest cos.... a tak to mozecie sie stesknic za soba :)
Pewnie gdybys Poldusia nie miala to nie byloby tak kolorowo. ja siedze sama... fakt ze 8godzin ale mozna na glowe dostac chwilami. jednak babel by mi sie przydal do towarzystwa

Wpadlam na chwilke i zaraz lece.Jedziemy na male zakupy

jospephine czuje sie całkiem dobrze.. nie narzekam :) troche mnie mdli
sergi no rozgadałyśmy sie wczoraj:) miło było!
lil maja witaj!

mama senność cie dopada? :)) dobry znak
jak sie czujesz!

ja mam problem z bb kto mi pomoze? :/

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry