• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mama . jestes najsilniesza kobitka jaka znam i jesli nie tobie to komu ma sie udac? skoro juz tyle cykli minelo to tym bardziej nie mozesz sie poddac bo zmarnujesz ten caly okres staran ,wszystko bedzie na nic....Krzysienko kochana ja caly czas wierze ze ci sie uda, wam sie uda.... i bedziecie miec swoje trzecie malenstwo. tule cie mocno do serduszka

reklama
Napewno się uda...ten rok nam wszystkim przyniesie fasolki...zobaczycie...
Ja jednak ten jajnik trochę jeszcze czuję...już sama nie wiem, czy owu była czy nie...przytulanki były w niedzielę, wiec chyba i dzisiaj można spróbować...:-) Napewno nie zaszkodzi...:tak:

Napewno się uda...ten rok nam wszystkim przyniesie fasolki...zobaczycie...
Ja jednak ten jajnik trochę jeszcze czuję...już sama nie wiem, czy owu była czy nie...przytulanki były w niedzielę, wiec chyba i dzisiaj można spróbować...:-) Napewno nie zaszkodzi...:tak:

masz racje zaszkodzic napewno nie zaszkodzi:-) jedynie moze pomoc:-)

Jestem z powrotem. Musiałam przełożyć wizytę, bo jakieś trzy nagłe przypadki się w kolejkę ustawiły i może bym mnie lekarz przyjął po 15.00, a może nie... :eek::wściekła/y::crazy: Także lipa ze zwolnieniem i w czwartek znów na sajgon! :sad::no2::unsure::unsure: Poza tym zaczynam wysyłać CV, bo zmiana pracy by się przydała...

Słoneczko u nas dobrze!!! Malenstwo daje o sobie znac coraz mocniej:-DA pewnie ze wpadam do Was...przeciez jakbym mogła nie:tak:
A co u Ciebie???

Monisia - cieszę się, ze u Was wszystko w porządku! ;-) A u mnie leci powolutku. :-) Co prawda miałam teraz harówę w pracy taką, ze deprecha mnie dopadała codziennie i w sumie nawet jeszcze nie odpoczęłam mimo paru dni wolnych... :no: A poza tym to czekam na @, bo mam zacząć badania hormonów, stymulację, ale @ się nie śpieszy... :wściekła/y: Raz jedyny na nią czekam! :eek::confused2: Jak pisałam, 40 dc u mnie, ale bywało i 46, więc jeszcze rekordu nie ma... :shocked2::sorry: Buziak ślę gorący! :tak:

Hej Mary! A u Ciebie już @ przyszła? A może nie przyjdzie??? U mnie starania w toku i znowu wielkie nadzieje :))) Życzę Ci abyś dostała to zwolnienie!!!!!!!

Lil - zwolnienia nie ma, bo i u lekarza nie byłam! :no::wściekła/y: @ nie ma, 40 dc, jak pisałam. Czekam i czekam i doczekać się nie mogę. :confused2: Chyba zrobię ten test dla świętego spokoju jutro z rana. Teraz nie mam żadnych testów w domu, a do apteki zapomniałam zajść, bo się zezłościłam na doktorka! :wściekła/y: A u Ciebie który już cykl? U mnie zacznie się 9. po @.

mary trzymam kciuki za wizyte i obys dostala zwolnienie.a co do @ to mam nadzieje ze jednak to nie spoznienie tylko fasolka .

Wiolka - dzięki, kochana! Na fasolkę nie ma racjonalnych szans - miałam taką orkę w pracy cały grudzień, że nie przyłożyłam się do staranek z braku sił i czasu... :eek: Raczej bez CLO mi się nie uda, skoro przez 10 mies. się nie udało, także wiążę wielkie nadzieję, ze stymulacją!

Mary wiem jak się czujesz, myślę, że już spokojnie możesz zrobić teścik i wtedy będziesz spokojniejsza.

Mnie coś lekko zakłuło z lewej strony, ale pewnie już sobie wkręcam :) Nie ma to jak wkręcanie hehe ;)

Lil - zrobię, żeby sobie już spokojnie czekać. :tak: A z tym wkręcaniem, to wiem, o co chodzi, tyle już cykli było, że różne objawy u siebie widziałam... :eek: A potem żal i smutek, bo test z 1 krechą... Ale cóż, każda z nas chce wierzyć, ze w końcu się udało, prawda? Ściskam kciuki!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& Zobaczysz, że w końcu przyjdzie ten piękny dzień! :tak:

Ale się wściekłam! :wściekła/y: Idę teraz pranie zrobić, bo wyje, i przy okazji zajmę się czymś... :zawstydzona/y:

HOPEE- pewnie,ze nie zaszkodzi -probuj:)

WIOLKA- dziekuje za wsparcie-szlag by to trafil......poki jakiego grzyba sie nastawialam na ten cykl a teraz nie dość ,ze boli ,ze sie nie udalo to jeszcze wracają wydarzenia z listopada...

dobrze,ze zaraz jade po Domisia bo tak to albo poszlabym spać ,zeby nie mysleć albo bym plakala....

Wiola wiesz z czym jest ciężko-ze wlatują tu dziewczyny ,ktore pisza 3 posyt i potem ze maja II kreski i odchodzą a ja czuje sie jak taki nieudacznik co siedzi na tym wątku juz tyyyyyyyyyyyyyyyyyle czasu i juz tyyyyyyyyyyyyyyyyyle pozytywnych testow widzialam a sama nie moge sie doczekać swojej dzidzi!!

ja czasem wlecą nasze dziewczyny ktorym sie udalo a zaraz rodza to widze po ich suwaczkach ile ja uz walcze-zobacz Sol urodzila a zaczela sie starac pozniej niz ja...zaraz rodzi Sorbus,Zapmarta,Maran......................i super,ale ja widze ile miesiecy walcze i nadal jedna wielka lipa [FONT=&quot]
a035.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
a050.gif
[/FONT]

Mama buziaczki Kochanie :-) Nie denerwuj się tak ta tempką, poczekaj do jutra, może to chwilowy spadeczek?... Ja tez tu jestem już kupę czasu, a starania zaczęłam dopiero w listopadzie... Pamiętasz, jak Wam marudziłam o G., że problemy między nami, później że się nie chce oświadczyć... A zgadnij, kto pierwszy SMSa dostał, jak już miałam pierścionek na palcu?... ;-) :-D Tyle razy odkładaliśmy decyzję o dziecku i do niej wracaliśmy... Też były przeboje, nie ma co. Ale dzięki temu wiem, że mogę na Was liczyć! I bardzo chciałabym, żeby nam się udało, a Tobie w szczególności! :tak:

Ostatnia edycja:
Mama, no coz, ja czekam na odzew clo na moje pechole...2dzien lykam. 3mam kciuki, zeby @ nie przylazla! ( wiedz, ze jednodniowy spaek tepki moze oznaczac zagniezdzenie, wiec jest git :-) )
No i wiem co czujesz...my staramy sie juz .... az strach pomyslec...

Ostatnia edycja:
MARY- no to kiszka z tym lekarzem ,a nie mozesz iść za kilka dni po L4??? kochana moja-tulę [FONT=&quot]
2137906kijdo2cvly.gif
[/FONT]

MONISIA- jak tam u Was-jakaś babeczka poznala pleć maluszka????

reklama
mary-beth całusy Kochanie! A jak u Ciebie z cyklem? Który to dzień już?

Hej! Buziaki!!! U mnie 40 dc, a ta wredna @ nie przychodzi! Nie chcę przeginać, ale jeden jedyny raz na nią czekam, by wreszcie zacząć stymulację, która jest moją nadzieją, a ta się spóźnia! :wściekła/y: A u Ciebie owulka? &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Mamuś - dzięki kochana, za &&&&&&&&&&&&&, zawsze się przydają na nast. cykl! ;-) Ja zatestuję dla własnego spokoju. Ale proszę tylko, nastawcie się, ze napisze o 1 kresce, bo na logikę i matematykę, nie było szans na fasolkę w tym cyklu... A Ty, kochana, nie myśl tak o sobie! Jesteś wartościową osobą, silną kobietą, wspaniałą mamą! Masz trudniej niż inne babeczki, ale nie kazdemu jest łatwo... Może to po to, by lepiej docenić to, co się ma... :tak: Życzę Ci z całego serca 3. dzieciątka, i doczekasz się go na pewno, ja w to wierzę!

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry