• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
LIL,KINGAGWIAZDECZKA- niestety raczej lipa ...dziś rempka spadla z 37 na 36,8 wiec raczej w sobote przyjdzie @ a moze nawet w piatek skoro juz spada...

a rano nawet odpalilam kompa jak zawiozlam dzieci do przedszkola,odpala sie troche wiec zdążylam zjesc sniadanie-wypilam kakao i tak mnie dopadlo ,ze poszlam spac...

na 12 jade po Domsia wiec jeszcze mam chwile zeby z Wami poposac.

MADE mi tu pisze,ze dzis dzien bez odkurzacza:-D:-D:-Dto sobie darowalam [FONT=&quot]
d025.gif
[/FONT]

KINGA- Ja noga komputerowa wiec nie pomoge:sorry:

reklama
słuchajcie wchodzę na bb loguje sie i jest ok ale jak wchodze na wątek to nie widzę sygnatur pod postami żadnych! nie wiem czemu?! coś w ustawieniach czy kiego.. :confused2: wkurza mnie to

mama juz zaczelysmy sie martwic... faktycznie sennosc to dobry znak:-)
josephine u nas bylo podobnie jak u ciebie i jak nie bylo Iwonki to nie bylo ciekawie.... czulam sie samotna , a teraz mala zajmuje mi caly czas
pysia jak staranka? :-)
kinga ja niestety tez sie na tym nie znam i nie pomoge

Kochane ja do wieczorka niestety znikam i już za Wami tęsknię! BUZIAKI i miłego dnia wszystkim!

Mama jednak kciuki zaciskam wciąż!

No i jeszcze ściskamy za Mary, bo jutro testuje!

wiolka- CZEŚC KOCHANA ,JA NAWET NIE NADRABIAM bo pewnie produkcja byla od rana ze hoho:tak:

LIL- Mary-beth jutro testuje ???????????????????ale jajka -super to i ja &&&&&&&&&&& zaciskam.

u siebie juz na nic nie licze ,czekam na @ bo tempka w tym czasie powinna byc pieknie u gory a nie mi tu spadać w dól i dolować -dzis mam 22 d.c a mam 25-26 dniowe wiec sama widzisz-lipa [FONT=&quot]
c001.gif
[/FONT]

mama kciuki zaciśnięte do samego końca! nie trać wiary. całusy

ide sie zebrać dziewczynki
papaa

mama trzeba miec zawsze nadzieje, nie w tym miesiacu to w nastepnym musi sie udac! ja nadal trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&.
a jak dzieciaczki?tak. pisala Sol . jest zabiegana jak zawsze.
Iwonka sie bawi , a to klockami a to krzeselkiem a to wozkiem i balagan w calym pokoju ale przynajmniej ja mam chwile dla siebie:-P

reklama
WIOLKA- tylko ,ze ja juz mam dośc i u mnie tych cykli to juz kolo 15 bylo ,zaraz bedzie rok jak walczymy ,ileż można...
a jak sie udalo to widzisz....

tak wiec smutno mi bo myslalam ,ze jednak skoro mialam tyle oznak owulki to sie uda....

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry