Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Krzysia kochanie.. wiem i rozumiem że ci smutno ale przecież jeszcze nic straconego ryba! jutro zobaczymy dobrze i nie martw sie.. nie ma jeszcze @ i może wogóle do ciebie nie przylezie czego Ci zycze.ja czasem wlecą nasze dziewczyny ktorym sie udalo a zaraz rodza to widze po ich suwaczkach ile ja uz walcze-zobacz Sol urodzila a zaczela sie starac pozniej niz ja...zaraz rodzi Sorbus,Zapmarta,Maran......................i super,ale ja widze ile miesiecy walcze i nadal jedna wielka lipa [FONT="][/FONT] [FONT="]
[/FONT]![]()
Hej! Buziaki!!! U mnie 40 dc, a ta wredna @ nie przychodzi! Nie chcę przeginać, ale jeden jedyny raz na nią czekam, by wreszcie zacząć stymulację, która jest moją nadzieją, a ta się spóźnia!A u Ciebie owulka? &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

I nie wiem, czy był skok, czy nie, owu wg kalendarza jutro/pojutrze...
Mary, owulka lada moment, ale dzisiaj rano mi termometr padł i zakończył żywot swójI nie wiem, czy był skok, czy nie, owu wg kalendarza jutro/pojutrze...
Może to lepiej, ze nie wiesz, jaka tempka będzie, bo nie będziesz się tym zadręczała! Czasem to naprawdę nie ma tak dużego znaczenia, jaka tempka. Czasem trzeba się na chwilkę zapomnieć, poprzytulac, mieć z tego radość i przyjemność... &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&