• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
lil jesteś tam?? Pytałaś jak to u mnie - ja ze starannym "staraniem się" ;-) mam mały problemik, bo my teraz przez miesiąc lub dwa nie jesteśmy pod wspólnym dachem... domek nasz nie wykończony i zresztą kurczę dość daleko sobie stoi jak dla mnie... więc na razie ja u siebie, a G. w mieszkaniu, które już sprzedał hehe.. Trochę to skomplikowane, coś musimy przejściowo wynająć chyba bo tak się nie da żyć na odległość... no i G. w rozjazdach ciągle i pracę zmienia i w ogóle przez to wszystko widzimy się 2 razy w tygodniu... :wściekła/y: Owulka za tydzień jakoś myślę będzie.. może uda nam się wtedy akurat być razem :sorry: Ale coś mi się wydaje, że znowu nie "trafimy" heh..

Ostatnia edycja:
reklama
jestem juz Domi maluje a ja wlatuje na chwile bo za obiad zaraz sie biore..

GWIAZDECZKA- dzieki,zaraz poczytam:tak:

Dziewczyny ja juz pisalam ,ale napisze jeszcze raz-moj gin tez mowi ,ze co 2 nawet 3 dni wystarczy-my dzialaliśmy w 10,12 i 14 dniu cyklu w staraniach o Zuze i Domisia i raz wyszla córka a raz synek.
teraz w listopadzie dzialalismy 2 razy w 7 i 9 d.c. a owulka byla w 12 d.c. i tez sie udalo -takze nie ilośc sie liczy a jakość-myśle tu o jakości nasienia-codziennie to mozna dla przyjemnosci jak mowi moj gin a jak sie planuje dzidzie to co 2,3 dni :)

SEGII- no i bardz dobrze !!!
KOCUREK- moja kochana,myślalam,ze macie tak jakiś barek i sobie wcinasz co przerwe cos pysznego :)
ja dziś robie albo kurczaka albo rybe-tak patrze i nie moge sie zdecydowac...chyba kurczak-tan co sie rozplywa w ustach :)))) do tego fasolka szparagowa ze sloika i ziemniaki z koperkiem i maslem.wysylać ?????????? ;-)

SEGII- no i bardz dobrze !!!
KOCUREK- moja kochana,myślalam,ze macie tak jakiś barek i sobie wcinasz co przerwe cos pysznego :)
ja dziś robie albo kurczaka albo rybe-tak patrze i nie moge sie zdecydowac...chyba kurczak-tan co sie rozplywa w ustach :)))) do tego fasolka szparagowa ze sloika i ziemniaki z koperkiem i maslem.wysylać ?????????? ;-)

Mama, ja poproszę!!!!!! :-) Ale mi smaka zrobiłaś, zwłaszcza na tę fasolkę... :tak: :laugh2:

GWIAZDECZKA- Poczytalam...i iwesz co ja nawet mialam przez 2 cykle te tabletki-nic nie daly.....ale dziekuje za linka..

SEGII- pakuje do trojaków i wysylam [FONT=&quot]
a115.gif
[/FONT]

U mnie drgnelo na mysl o ziemniaczkach z maselkiem i koperkiem.. Gdzie ja nie lubie koperku! :p hyhy chyba tez dzis cos takiego wyczaruje :D

reklama
a u mnie dzis tylko zupka...a to dlatego ze mam juz dosc miesa i imprez... u nas imprezy zaczely sie 24 grudnia a skonczyly 2 stycznia. jak dla mnie za duzo tego

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry