• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
hejka :)

co tu za humory zwisle jakies? dziewczyny glowy do gory - bedzie dobrze!

mama : jak mowisz sobie o stazu staran i wyczekiwaniu ze tak dlugo to wez sobie wejdz na PIERWSZA STRONE TEGO WATKU ;) ZNAJDZIESZ TAM NIEJAKA JOSEPHINE hehe spojrz na date. ja nie porownuje naszych sytuacji bo u mnie ona wyglada inaczej, bo ja sie wczesniej przez ponad rok starac nie moglam! wiec nawet nie probowalismy, nie bylo rozczarowan z @... ale swoje tez musialam wyczekac
o dziecku myslelismy juz kilka miesiecy po porodzie, chcielismy rok gora dwa roznicy a zdrowie pokazalo ze chciec sobie mozna! i swoje tez juz czekam
nigdy sie nie skarze bo mam kochanego synka, duzo zajec, niedawno jeszcze konczylam studia, jets i bylo na czym sie skupic
ale przeciez ja od ponad roku kupuje ciuszki w rozmiarach 54-62
to co myslisz ze to to zdrowe jest ???? :)
takze glowa gory! kiedys to czekanie zoastanie wynagrodzone!

kinga : no tak nie ma to jak zmywarka hehe a ja wlasnie jestem u rodzicow i u nich nie ma tego cuda i odkrywam na nowo uroki stania po 30min przy zlewie a z oczu mi pioruny ciskaja hehehehhe

reklama
Wiesz ja tak samo sobie pomyślałam. Nie wiem jak moje wyniki i co na to moja gin.? Ale podchodzę jeszcze jeden cykl i koniec...przerwa...bo zaczynam źle do tego wszystkiego podchodzić.

Dziewczyny o obiadku zaczęłyście mówić i głodna się zrobiłam:tak:
A w domku dopiero po 16- stej...aaaaa umrę z głodu!!!!

Największą rozkoszą nie jest sam seks, ale pasja, która mu towarzyszy. Wtedy seks tylko uzupełnia taniec miłości, lecz nigdy nie jest istotą sprawy -Paulo Coelho

AMEN!!!

... ale może powinnyśmy właśnie podejść do tego jak Serg... taki sex bez zobowiązań :-), przytulanko dla przytulanka, z prawdziwą pasją i oddaniem, ale bez mechanizmu "robienia dziecka":zawstydzona/y:
Wiecie o co mi chodzi prawda???

Popieram to całkowicie. Ja mimo mojego nastroju staram się, aby u nas tak było jak napisałaś. To bardzo ważne.

Ja zmykam do ginki. Jak wróce to powiem jak tam moja owu się zapowiada. Trzymajcie za mnie kciuki!!

josephine ja mam tak samo:szok:. Normalnie tylko resztki zdrowego rozsądku i od groma ubranek po dzieciach moich sióstr hamują mnie przed kupnem tych malutkich...
Ale nie ma dnia, żebym nie buszowała po necie i nie przyglądała się rzeczom dla noworodków... matko to zakrawa na jakiś fanatyzm!!!!
Ale cóż poradzić

Kinga, a pewnie daj :-D

śledzie w konserwie

1kg płatów śledzi świeżych
cebula w talarki (3-4)

zalewa:

1/2 szkl wody
1/2 szkl oleju
1/2 szkl octu
3 łyżki cukru
2 łyżki wegety
2 łyżki czubate koncentratu pomidorowego

zagotować, wlać do śledzi ułożonych z cebulą w garnku i gotować 20min na wolnym ogniu.
cabula na spód.

Nikusia, Królowa, Jos - &&&&&&&&&&&&&&&&&&& za Wasze staranka!
Gwiazdeczka - a Ty już stosujesz CLO? Jak wrażenia?

A ja dostałam papiery ubezpieczeniowe i w nich teraz tonę... :eek: Pranie zrobione i rozwieszone, kurczak się rozmraża, a ja wracam do czytania, co by nie podpisać jakiejś niefajnej umowy...

siedze i czytam ale cos weny nie mam na pisanie.... tak mnie jakos glowa boli i spac mi sie strasznie chce...najchetniej polozylabym sie do malej ale ona pewnie za chwile wstanie:-(
kochane wy wiecie ze ja rowniez za was wszystkie trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&,prawda? a jak nie wiecie to napisze to znowu, trzymam kciuki aby wszystkim nam sie udalo zafasolkowac

Mery-beth, WIOLKA1509 serdeczne dzięki, przyda się każde wsparcie!!!
Kończę pracę i spadam do domku!!! Miłego popołudnia i wieczorku życzę, może wpadnę jeszcze wieczorem ale coś mnie słuchy doszły, że mama dziś z odkurzaczem nie latała, więc ja nadrabiam i dziś latam na odkurzaczu. :-)

reklama
A ja z córką od lekarza wracam, przyplątało Jej się zapalenie spojówek i dostała antybiotyk :( wiecie jak to jest z dorastającą pannicą, uroda cierpi, aż wyjść z domu nie chciała, bo a nuż jakiś przystojny chłopiec na horyzoncie się pojawi :)))))) Na szczęście słońce świeciło, można było okulary założyć.

A teraz kawa i miła lektura :)

Kinga - a te śledzie później to do słoika i do lodówki? czy jak je przechowywać? ;-)

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry