• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hej drogie kobietki, ja wpadłam na chwilkę aby Was podczytać i zapytać co tam u Młodam- chyba wczoraj miała miec wizytę u lekarza? albo to ta moja durna skleroza. ja jestem w pracy, ale jak przeczytałam co Mama robi na obiadek to juz mi się do domku chce- ja mam zupke jarzynówkę i chyba będę wyławiać tylko fasolkę szparagową:-).
mam dziś wizytę u gina+ usg, także prosze o trzymanie kciuków- mimo,że nam się udało i to 2 ciąża to i tak mam stracha, pozdrawiam, ehh głodna coś jestem, idę kisiel robić:-)

reklama
Widzę, że babeczki obiadki gotują! ;-) U mnie dziś kurczak duszony w warzywach i ananasie. ;-)

Tymczasem lecę pranie sprawdzić. A potem wysyłka CV. Pogadałam z moją siostrą i trochę nam się zeszło. :-)

PAULINA- daj znac po wizycie :)
MARY-BETH- u Ciebie też pyszności [FONT=&quot]
a234.gif
[/FONT]

mamuś mamy bufet a jakże! Ale jak się ma cięgiem lekcje to nawet czasu na przerwach nie ma coby dziennik elektroniczny uzupełnić, a o jedzonku to pomarzyć tylko :-( wysyłaj proszę bo padam normalnie.. ostatnia lekcja zaraz uffff........

Witam serdecznie!!!
Niestety nie mam czasu czytać, a płodne w pisaniu jesteście, że ło matko :-)
Mama kochana wiem co czujesz doskonale!!!U mnie zaraz rok minie jak się staramy...nigdy ale to nigdy nie sądziłam, że tyle czasu nam to zajmie.... jestem zła, załamana, mam doła i ochotę wykrzyczeć całemu światu, że to niesprawiedliwe!!!!!TAK!!!
Nie ma co bać się naszych odczuć i naszej frustracji, mamy prawo do tego, żeby mieć żal, smutek i poczucie ogromnej niesprawiedliwości!!!!
Jestem sama w podłym nastroju, więc nie będę dobrą pocieszycielką, pamiętam jak kiedyś moja dobra przyjaciółka powiedziała mi (było to podczas starań o nasze pierwsze dziecko), że właśnie poczęcie dziecka to nie matematyka nie da się tego wykalkulować.
Ja wiem, że to trudne w obliczu zbliżających się naszych @ ale może właśnie tak powinnyśmy zacząć to traktować!!!
Liczymy dni płodne, mierzymy temp, obserwujemy śluz itd. Jest tego od groma tak, to są wspomagacze dla określenia tego najlepszego czasu, tej chwili kiedy szanse są największe... ale może powinnyśmy właśnie podejść do tego jak Serg... taki sex bez zobowiązań :-), przytulanko dla przytulanka, z prawdziwą pasją i oddaniem, ale bez mechanizmu "robienia dziecka":zawstydzona/y:
Wiecie o co mi chodzi prawda???
Nie mówię, że na obecną chwilę seximy się tylko dlatego, żeby poczęło się dziecko, i że nie ma w tym uczucia NIE!!!! Na pewno wiecie o czym mówię!!!
Sam nie wierzę, że czekając na @ takie cuda wypisuję. TRZYMAJMY SIĘ DZIELNIE!!!! A CO:tak:

WYSYLAM KOCURKU- juz wysylam,nie mozesz mi paść:))no i mam nadzieje,ze w tym cyklu uda Wam sie "w te dni" spotkać :):)))
u mnie ziemniaczki juz dochodzą..

NIKUSIA- cześc kochana i dziekuję !!
no widzisz caly cykl na jednym wozku jechalysmy i jedziemy dalej...

wiem dobrze o co Ci chodzi-mam takie samo podejscie...my dzialamy jeszcze w tym cyklu ktory bedzie a potem dopiero od maja-robie 3 miesiące przerwy-ale od starań nie od Was [FONT=&quot]
th_girl_haha.gif
[/FONT]

Ostatnia edycja:
jak dobrze że mam tą zmywarkę i nie musze stać przy garach i je szorowac uff...
teraz jeszcze zupka szybko i bedzie obiad gotowy:) mam dobry przepis na śledzie jak ktoś lubi! ;) pychota!

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry