• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Witam się i ja :happy:

Od dziś zaczęłam mierzyć temperaturkę, nie wiem po co, bo to pewnie tez nic nie zmieni , no ale połudze się przez miesiąć, castagnusa zakupiłam i zaczynam brac od jutra ... bo dzis zapomniałam, a tam jest napisane, ze trza go brac od rana ... Ktoś pisał o obsesji kupowania ciuszków itp ... ja mam obsesje wuzków, generalnie znam chyba wszystkie marki, wszystkich modeli - wiem, wiem - wariacja !!! Trudno ... Dziś byłam w lumpeksie i były nowe bodziaki na maluszki i sukieneczki i spodenki i wiecie co - zaczęłam brac i brac i brac - i nagle spojżałam "z boku" na siebie co robie i odłożyłam je .... chyba mi wali na dekiel !!!
Co jeszcze .... ktoś tu pięknie mówił o seksie i miłości - oj cięzko to cholera połączyć jak się pragnie dziecka, jeszcze ciężej jak się długo stara o to dziecko ... Jak mi się coś przypomni, to jeszcze dopisze ...

ogólnie chciałam podziękować za wczorajsze słowa wsparcia - nie będę wymieniała komu, bo mogłabym kogoś pominąć, a tego bym nie chciała ....

mama - nie znam się na tych temperaturach jeszcze, ale mam nadzieje, że jutro wzrośnie ... Nie napisze, ze w kolejnym cyklu się uda, bo wiem jak to wkurza .......

po obiadku odpoczynek z kawką i synkiem ,ale juz jestem -za godzine jade po Zunie wiec jeszcze troche postukam :tak:

NIKUSIA- nic z tego-odkurzanie bylo:tak::-D:-D:-D
WIOLKA- wiem kochana,ze i Ty zaciskasz &&&&&&&&&&&& ja za Ciebie też!!

MADE- no wiadomo jak to pannica,najważniejsze,ze dastala leki i za kilka dni bedzie si!!

JOSEPHINE- wiem kochana,ze Ty tez swoje wyczekalaś...każda z nas ma swoją biede:sorry:

KROLOWA- &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za owulke!

mama - nie znam się na tych temperaturach jeszcze, ale mam nadzieje, że jutro wzrośnie ... Nie napisze, ze w kolejnym cyklu się uda, bo wiem jak to wkurza .......
PALEMKA- [FONT=&quot]
f010.gif
[/FONT]
[FONT=&quot]
c017.gif
[/FONT]

wiecie na co mnie naszlo???????????na truskawki z gęstą śmietaną i z cukrem-zaraz mi język ucieknie do doooopki [FONT=&quot]
laie_67.gif
[/FONT]

Ostatnio edytowane przez moderatora:
mama - ech ten odkurzacz :p A powiedz kochana, bo tak czytam, że synuś już z Tobą, a po córcię dopiero będziesz jechała... to dzieciaczki nie chodzą do jednego przedszkola ?

Palemka - dobrze Cię widzieć :)

Hej :-) A ja jeszcze w pracy.. Posprzątałam z grubsza chaos na biurku, teraz robię przelewy i zastanawiam się którego by tu nie puścić albo chociaż opóźnić - mieszkaniowy czy samochodowy, no bo trzeba wyżyć w tym miesiącu poświątecznym!! hehe hmmm....:sorry: :eek:

KOCUREK- ja Ci powiem ,ze co do rachunków to sie [FONT=&quot]
k020.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
k020.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
k020.gif
[/FONT] w tym miesiącu bo mam tel w Orange i 26 mam termin platności i zawsze!!! placimy 10 bo tak jest wyplata a te gnoje bez ostrzezenia wczoraj zablokowali mi kom!!!tydzień po wystawieniu rachunku:wściekła/y::wściekła/y:

MADE- chodza do jednego ,ale:
jak nie mam pracy i jestem w domu to chociaz jedno odbiore sobie wczesniej ,zebym miala towarzystwo bo co moge robic sama caly dzień do 16.00 odkurzać ,sprzatać-ileż monza;-)

a po drugie 3-latki maja od 12 drzemke a Domi nie spi juz w dzień od wakacji i dlatego do 12 musze Go odebrac

po 3 Zuza jest przedszkolna babaka i Ona uwielbia być w przedszkolu i przed 16 jest Jej za wcześnie...

WIOLKA no mowie Ci jak mnie naszlo na truskawy:)))wiśnie ,czeresnie i śliwki mam w sloikach ,ale truskawy...........

wiadomość od Marcepanka

u mnie zalamanie nerwowe!!!
jak narazie zmiana taka ,ze skurcze sa nie co 20 a co 25 min:(
zaczynam żalować wszystkiego bo mam juz poprostu dość....

niestety odpisze Jej dopiero jak Tom wroci z pracy kolo 18.00!

reklama
made a co się będę przejmować kurde.. i tak jestem już o jeden miesiąc do tyłu i z tym kredytem i z tamtym - kolejny tydzień zaległości mi już bardziej nie zaszkodzi :-D fiat bank się mniej awanturuje niż bph więc padło na samochód :-) No przecież mi nie zabiorą, nie????? Raaany jaka jestem nieodpowiedzialna..... :szok:

mama to widzę, że orange ma podobne maniery co eurobank hehe :wściekła/y: Jak ja w eurobanku mam choćby dzień zwłoki to mi alarm w pracy robią!!!

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry