• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Oj biedny ten Marcepanek :(
mama - same serdeczności dla Niej, i trzymamy mocno kciuki.

Kocurku - a ja czytałam, ze Ty sobie testy sprawiłaś owulacyjne, no proszę, proszę :))) no to kiedy testowanie?

Ostatnia edycja:
reklama
Jestem z powrotem.
Wiolka staranka? działamy, dzialamy... wczoraj było 2 razy - w południe i w nocy :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Mama u mnie wsio ok. Własnie zasiadlam do kompa. Byliśmy na małych zakupach, mialam iść do apteki zapytać o te testy owulacyjne takie same jak mam i zapomniałam - skleroza nie boli :laugh2: a teraz nie chce mi się maszerować specjalnie po nie. Innym razem.
sergi z tym sexem to wcale nie jest tak, że najlepiej co 2 dni. Ginka mi mówiła,że kiedy ma się ochotę i że to wcale tak nie jest, że co 2 dni najlepiej.
Jejku biedny nasz marcepanek :(((( nie wyobrażam sobie co ona musi teraz czuć... trzymam kciuki za nią &&&& :-(:-(:-(:-(

KOCUREK- no ja jestem zdziwiona -tyle lat mam tel i nogdy blokady nie bylo a tu masz-i to bez ostrzezenia....gnojki...

MADE- no wesolo mam z ta moją Zuzanna:))
i oczywiście przekaże Marcepankowi Wasze wsparcie-dopiero co po 4 tyg.pobytu w szpitalu wyszla i znowu-wspolczuje Jej....

Różne widzę szkoły odnośnie przytulania. Jeden mówi, że co dwa dni przez cały cykl, wyłączając czas menstruacji, drugi, że kiedy się ma ochotę, a jeszcze inny, co trzy dni lub w trakcie owulacji..... Szkoda się chyba nad tym rozwodzić, bo nie przypadkiem nazywa się to CUDEM :)

PYSIA- jak tak patrze na Twoj suwaczek to tam idą za ręke 2 panie????????????????????????????????????????????????????:-):-):-D:-D
coś dziwne nie:-D:-D

no fakt skleroza nie boli...ja pewnie jutro przesylke dostane z testami..a powiedzcie jak to jest jak mam priorytet a mnie nie bedzie to co???bo poczta to awizo a kurier???:sorry:

made nio kupiłam te same co w zeszłym miesiącu i będę testować za tydzień - to będzie 11dc - w zeszłym miesiącu miałam dwie krechy dopiero od 14dc, więc nie spodziewam się teraz wcześniej.... mam nadzieję, że owulka wypadnie w piątek albo sobotę bo wtedy będziemy mogli co nieco poprzytulać :)))) Bo my na razie to taki weekendowy związek jesteśmy :-D ;-) :-) z różnych względów od nas niezależnych :tak:

kurczę...... marcepanek :-(

mama ja wierzę, że w końcu Wam się uda. Jak nie w tym cyklu, to w następnym a jak nie to po przerwie, którą planujecie. Odpoczniecie, nabierzecie siły i nadziei i będzie dobrze. Musi być. JA wierzę, że nie ma innej opcji od tej, że będziesz mamą po raz 3ci. Należy Ci się to! :*:*:*:*:*eeeeee to chyba chłopak i dziewczyna :D

Kocurek - no to trzymam kciuki za tą weekendową owulację :p

mama - hahahaaaaa aleś mnie rozbawiła tym spostrzeżeniem o tych dwóch paniach w kapuście :))))))))

pysia - szpilki i sexi strój widzę zadziałały :))) Gratulacje!

reklama
Mama poczta awizo a kurier tez awizo. Choć awizo dostalam tylko raz, a ze 2 razy przesyłkę zaniósl do sąsiada, a w drzwiach kartka pod jakim nr u sąsiada przesyłka
Zmieniłam już ten suwaczek... a czeeeepiasz się niepotrzebnie :-D:-D:-D na moje oko to byla para... no nie wiem :laugh2::laugh2::laugh2:
No ja mam nadzieję ,że doczekasz się trzeciego bąbla
made oj tak, zadziałaly, zadzialały... nie ma to tamto ;]

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry