• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Mama - kurczę, ale smutne wieści ciągle od Marcepanka naszego!!! :-( Przekaż jak będziesz mogła, ze my za nią mocno trzymamy kciuki i żeby znalazła jeszcze trochę sił i się nie poddała!

Ja tonę w papierach teraz, a taka jakas zmęczona jestem. :eek: Deszcz pada ze śniegiem i ciemno jakoś tak, ze się przez okno wyglądać nie chce...

PYSIACZKU- nie gniewaj sie proszę [FONT=&quot]
c016.gif
[/FONT]
[FONT=&quot]
076.gif
[/FONT]
odpisalam na tamtej stronie,ze testy sa dostepne bez problemu :)

MADE- ;-)

kocurek- RÓB KOCHANA JAK MASZ OCHOTE:) ja zmykam po Zuze bede za 20 minETEK [FONT=&quot]
a095.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
a095.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
a095.gif
[/FONT]

made spoko loko nie obrażę się... :-):-)
mama to nie takie hop siup jakby Ci się moglo wydawać. Na przeprosiny poproszę kwiaty i czekoladki :-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2: Już doczytałam i napisałam, że dzięki za info :)
Wiolka wiem, że pikny :D starałam się jak mogłam

Idę nastawić piekarnik z moimi zapiekankami ;]

Ostatnio edytowane przez moderatora:
normalnie mam jakiś zator w mózgu..... nie łapię z czego się tak poturlałyście?????? :eek:

dzięki pysia już robię bo muszę rozgryźć dowcip...

Kocur chodziło o dwie laski w moim suwaczku. Już ich nie mam :-D:-D:-D
aaaaaaaa ja się nie turlam... siedzę jak siedziałam :D

Ja nic nie powiem, bo mnie znowu zacznie przepona boleć :))))))))))))) i pysia się na mnie obrazi ;)

[FONT=&quot]
c008.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
c008.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
c008.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
c008.gif

ALE DOBRA JUZ [/FONT] [FONT=&quot]
n110.gif

JADE...
[/FONT]

Ale tak całkiem serio.... to ja się im nawet nie zdążyłam przyjrzeć :))) Rozbawiło mnie to, że mama się tak skupiła na tych panienkach :))))))))

Kocurek - a Ty wpadniesz do nas wieczorem, co ?

pysia JA bym się wcale nie śmiała NIC a NIC ;-) - przecież żyjemy w czasach tolerancji a ja w dodatku niosę ten no "kaganek oświaty" hihihihihi!!! oj przepraszam :-D troszkę wyrwało mi się :-)

made wpadnę wpadnę, ale jeszcze tu z Wami teraz kawkę siorbię... :P

reklama
Wiolka, mama czekamy Na Was
Kocur :-D:-D:-D:-D:-D o właśnie doczytałam, że chyba jesteś nauczycielką tak?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry