• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mama u mnie ostatnio jak byl kurier a mnie nie bylo... zostawil karteczke w drzwiach z wiadomoscia ze byl z taka a taka przesylka i z numerem tel do niego. zadzwonilam i pan nastepnego dnia przyjechal znowu.
pysia faktycznie chyba tam dwie kobitki sa na suwaczku:-)

reklama
Wiolka już ni ma żadnych kobietek :-D:-D:-D teraz już na stówę jest para
Mama oooo własnie... też mialam na awizo jego numer... Raz nawet były takie jajka, że nas trochę w domu nie było i dzwonię do kuriera, a ten ze nie ma czasu tak jeździć do mnie :-D:-D:-D:-D może był parę razy i w końcu byliśmy na mieście gdzieś i się tam z nim umowiłam w jednym miejscu po odbiór przesyłki
Ostatnio to wpadłam w szok!!!!!! Moja przesyłka, a zawsze wplacam kasę z gory znalazła się na innej ulicy - numery takie same, ulica całkiem inna!! szok :szok::szok::szok::szok:

Mama a te testy z tego laboratorium są dostępne w aptekach bez problemu czy niet? Nie wiesz może?

Mama
Zmieniłam już ten suwaczek... a czeeeepiasz się niepotrzebnie :-D:-D:-D na moje oko to byla para... no nie wiem :laugh2::laugh2::laugh2:
PYSIA- no juz szukam czego sie da ,zeby sobie humor poprawic [FONT=&quot]
c007.gif
[/FONT]
[FONT=&quot][/FONT]
mama - hahahaaaaa aleś mnie rozbawiła tym spostrzeżeniem o tych dwóch paniach w kapuście :))))))))
MADE- [FONT=&quot]
laie_67.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
laie_67.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
laie_67.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
laie_67.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
a030.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
a030.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
hahabw6.gif
[/FONT]

WIOLKA- dzieki za info,myslalam,ze dzis dojdą a jutro mnie nie bedzie w domu od 9 do 12.30 i sie zastanawialam co to bedzie??

PYSIA- tak są dostępne bez problemu te testy owu:)
no teraz to masz parkę na stówę!!

Ostatnia edycja:
Kocur rób kawusię, rób. Nie żałuj sobie :)
My dziś kupiliśmy sobie parę dkg kawy o smaku cynamonu, toffi i karmelu :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: mniam mniam....

normalnie mam jakiś zator w mózgu..... nie łapię z czego się tak poturlałyście?????? :eek:

dzięki pysia już robię bo muszę rozgryźć dowcip...

Kocur chodziło o dwie laski w moim suwaczku. Już ich nie mam :-D:-D:-D
aaaaaaaa ja się nie turlam... siedzę jak siedziałam :D

Mama ok dzięki za info... to dokupię sobie jeszcze paczkę chyba tych testow co by mi nie brakło... a dziś jak będę robić ten test to zrobię dla porównania ten moj allegrowy...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry