• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Madem no to kciuki zaciskam za ten cykl! Ja się staram chyba 5 cykl i szukam przyczyn czemu się jeszcze nie udało :)

Gwiazdeczka mama pisała, że testy najlepiej robić o 17 - ja tak robię między 15 a 17, zależy jak mi pasuje, ważne, żeby 2 godziny przed testem nic nie pić.

Mary wiem jak się czujesz, myślę, że już spokojnie możesz zrobić teścik i wtedy będziesz spokojniejsza.

A Palemka gdzieś tu jest?

Wiolka ale wiesz, że taki przerywany stosunek nie daje 100% pewności :)) Więc może może... ;)

Mnie coś lekko zakłuło z lewej strony, ale pewnie już sobie wkręcam :) Nie ma to jak wkręcanie hehe ;)

Ostatnia edycja:
lil - echh, żebyśmy się tak wszystkie mogły spotkać na jednej porodówce :)))))))

Dobra Kobietki, ja będę powoli uciekać. Przyjemnego dnia i do później.

Moja ginka powiedziała mi, ze jej córka też robiła testy owu i nigdy nie wyszedł jej pozytywny mino, że miała owu...więc najlepiej staranka zacząć, jak już pojawi się jakaś kreska...:)
Ja niby miałam miec owu wczoraj w nocy, jajnik już mnie tak nie boli, ale śluz jeszcze jest...jak to jest z tym u Was dziewczyny?

Ale mi się nie chce dzisiaj siedzieć w pracy...:no:

reklama
hej
wpadlam sie przywitac tylko!
ale mialam dzis problem zeby sie tu wbic!!!! skasowalo mi na moim profilu wszystkie wyslane posty, watki w ktorych sie udzielam wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
a tak jest szybciej niz wyszukiwac na gl. forum

milego dnia zycze!

kinga : jak sie czujesz ciezaroweczko ???? :)

mama : gdzie jestes ????

do pozniej dziewczyny!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry