• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hehe Wiolka to mocniej go może przytul, żeby nie dał rady uciec ;))

Madem to stawiamy na spontan ;)) Skusisz się na codzienne staranka? Kiedy u Ciebie owulka?

reklama
Cześć babeczki!

Chciałam Wam życzyć miłego dnia i podesłać kawkę.

images

Ja zamówiłam wizytę u mojego lekarza rodzinnego i zaraz zmykam z tymi moimi bólami karku i pleców... :eek: Może dostanę zwolnienie, a moze nie, bo z nimi to nigdy tutaj nie wiadomo... :confused: W sumie to chciałabym odpocząć jeszcze trochę, na samą myśl o powrocie do pracy w czwartek aż mną trzęsie... :eek::sorry:

Sergeevna - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za staranka!
Kocurku - co u Ciebie? Miłego dnia w pracy!
Monisia - heeeej! Ale fajnie, że tu do nas wpadasz! :-) Samopoczucie dobre? Maluszek fika w brzuszku? ;-)
Sol - fajnie, ze już jesteś! Jak tam Emilka? :-) Niesamowite, że już ją tulisz...
Lil - cześć, jak tam Twoje staranka?
Wiolka, Hopee, Mademoiselle - hej i miłego dnia!!!

lil - no już ją słyszę (owulację), jest jakby nieśmiała bo tak szeptem do mnie, ale ja ją ośmielę :)))
U mnie dzisiaj 13 dc, a cykle mam 28-30. dniowe więc ja już w pełnej gotowości, nie czekając na drugą wyraźną kreskę :))))
Dzisiaj trzeci dzień testowania, zobaczymy co tam się pokaże....

mary-beth - dzięki za kawkę;) Jak pójdziesz do lekarza, to powiedz, że masz taki ból, że przy skłonie ciężko Ci się oddycha ;) Powodzenia !
W dziedzinie ortopedii służę pomocą, jakby co ;)

Ostatnia edycja:
lil_maja ja czytałam ostatnio dużo o płodności i żywotności plemników. Z tego co wyczytałam, starania codzienne nie sprawią problemu nasionkom, no chyba że przez cały cykl kochasz się dzień w dzień albo kilka ostatnich dni po kilka razy dziennie ;-) a no i ten test jest (niestety) jednorazowy.

wiolka no to zobaczymy, w jakim mężuś nastroju będzie, bo dzisiaj 1 dzień po urlopie do pracy poszedł i może być zmęczony ;-)

mary-beth całusy Kochanie! A jak u Ciebie z cyklem? Który to dzień już?

Ostatnia edycja:
Hej Mary! A u Ciebie już @ przyszła? A może nie przyjdzie??? U mnie starania w toku i znowu wielkie nadzieje :))) Życzę Ci abyś dostała to zwolnienie!!!!!!!

Madem no ja dziś też 3 dzień testuję - będę wiedziała ok 17 co i jak. Ale działam bez względu na kolor kreski. Madem ja nie doczytałam, który to Twój cykl starań???

Serg
no ja staram się z głową starać - teraz np. dopiero od 9 dc. staranka chyba. Wcześniej było tylko raz i przerwa. Ja nawet gdzieś wyczytałam, że jak plemniczków za dużo to też mogą mieć kłopot z poruszaniem. Choć u mnie przy pierwszym dziecku nie sprawdziło się to, bo starałam się tylko 2x i się udało. Jak ma się udać to się uda!

Ostatnia edycja:
Sergi- z tego co ja się orientuję, to skok temperatury jest dzień przed owulką, na kolejny jeżeli minimalnie spadnie, to znaczy, że jest owu...
Ja w ten sposób się nauczyłam z tempką:tak:

Doberek!

Dziewczynki no to o ktorej godz. robicie testy owu? Bo ja robilam zawsze ok.12-13. A Wy tak wieczorem? no to moze ja zle robilam? dzwonilam do ginki i mam termin na 10go o 10tej hehe. Dzisiaj 2 dzien z clo.

Hej Mary! A u Ciebie już @ przyszła? A może nie przyjdzie??? U mnie starania w toku i znowu wielkie nadzieje :))) Życzę Ci abyś dostała to zwolnienie!!!!!!!

Lil - nie przyszła! :eek: 40 dc dziś!!! Raz na nią czekam, to mi się spóźnia! :wściekła/y: Dziś może mi M. w drodze z pracy testy kupi, albo ja od lekarza pójdę naokoło, co by o aptekę zahaczyć, to zatestowałabym jutro, co by po prostu rozwiać niepewność i już sobie spokojnie czekać. Chciałabym wreszcie zacząć tę stymulację! A za Ciebie i owulkę trzymam kciuki!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

OK, lecę do lekarza, wlecę potem.

Sergi- z tego co ja się orientuję, to skok temperatury jest dzień przed owulką, na kolejny jeżeli minimalnie spadnie, to znaczy, że jest owu...
Ja w ten sposób się nauczyłam z tempką:tak:

Ewcia
, a wiesz, że nie słyszałam o tym?... Ale to bardzo możliwe i w sumie nawet logiczne :-) Zresztą, mnie się nie przyda już w tym cyklu niestety, przez ten francowaty termometr... :dry:

reklama
lil - zgrzeszyłabym pisząc, ze pół roku, bo nie byliśmy zdyscyplinowani, a podobno o staraniach można mówić, kiedy się współżyje przez cały okres cyklu co dwa dni, oczywiście po okresie. Więc takie starania przez duże S, to trzy cykle :)

Ja też o 17 testuję ;)

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry