• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witajcie wszystkie!!! Pozdrowionka z pracy :-) Dzisiaj mam 7 lekcji pod rząd więc tylko będę sobie na przerwach trochę poczytywać jak mi się uda zamknąć w sali hehe :-D

Sol !!!!!! :-) :-D :-) :-D :-) :-D :-)

reklama
Witam się z ranka :-)

Myślałam, że mnie szlag trafi i zresztą dalej się tak czuję... :dry: :wściekła/y:
Jestem prawdopododobnie dzień przed owulacją. Budzi mnie rano budzik, sięgam na szafkę po termometr, aplikuję gdzie trzeba i... zgadnijcie, co? ZEPSUŁ SIĘ!!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Teraz w takiej chwili! Nie mógł franca tydzień później, albo kilka dni wcześniej, tylko akurat teraz! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: No i zostaję bez termometru w owulację. Fantastycznie! Nawet nie wiem, czy w ogóle będzie... :sad:

Dzień dobry Kobietki.

Sol - fantastycznie, ze tak lekko Wam poszło :) uściski!

lil - a ja tu narzekałam na chłopów!!!!! nu nu nu :))))))))

sergeevna - a może ten termometr to już Ci nie będzie potrzebny? co? :)))))

Kocurku - dzień dobry bardzo :) akurat wstrzeliłam się w przerwę, to może..... szybka kawa?

Nio to rzeczywiście nieciekawie...
A masz jakieś bóle w jajniku?...bo mnie to strasznie bolał przed...teraz tylko czasem coś poczuję, więc chyba już po owu...a temperaturę mierzę pierwszy raz, więc jeszcze się nie orientuję co i jak...skok jest przed czy po?

witam porannie:-)
tak sobie postanowilam zobaczyc co u was z rana polki Iwonka spi bo potem znowu nie da mi posiedziec, ale wiedze ze nikogo nie ma wiec lece sobie poczytac zaleglosci troche.
sol fajnie ze juz po wszystkim i jestes juz znami
sergeevne kochana nie denerwuj sie tak, zadzialaj spontanicznie. nie zapominaj ze staranka maja tez dawac przyjemnosc a nie tylko mechaniczne jest owulacja= robimy dziecko.bedzie dobrze napewno wam sie uda

sergeevna ooooj ooj ale niedobry termometr :-( ja to zwykle czuję, że mi jest jakby gorąco, jakbym miała stan podgorączkowy.... może coś wyczujesz...??? :tak:

made lecimy z tą kawą prędziutko!!!!! :-D BTW - jestem z Wrocławia :))

Ja już mierzę 3 cykl temperaturę. Dopiero wczoraj się trochę odezwały jajniki, owulacja ma być jutro lub pojutrze. Gdynym była w Polsce, to skoczyłabym do apteki i kupiła nowy, żaden problem, jeden dzień mierzenia mniej ale da się przeżyć ;-) A tutaj niestety takie "cuda techniki" tylko przez internet :dry: i muszę czekać 3-4 dni aż mi dostarczą do domu :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

hopee, skok jest tuż po owu :-)

A ja właśnie w tym cyklu mam przekichane :dry:

Mi tempka trochę się podniosła w niedziele...więc jakby przed...trochę dziwnie...w ogóle miałam jakąś podwyższona cały czas, bo w okolicach 37,00...w poprzednim cyklu mierzyłam tylko kilka razy, ale wtedy nigdy nie przekroczyło 36,5, więc nie wiem, o co chodzi...ale zobaczymy co będzie dalej...:)

Pysia tak to ja się staram co 2 dni, ale wczoraj nie było innego wyjścia hehe :))) Powiem Ci, że się człowiek rozkręca przez te starania :)))

Madem a Ty wytrzymałaś wczoraj??? :)))

Serg ja bym na Twoim miejscu się i tak starała, a tak na wszelki wypadek kup sobie zwykły termometr elektroniczny, albo kup dwa te owulacyjne, żebyś nie miała więcej takich sytuacji. Trzymam kciuki! Owulka na pewno będzie!

Sol gratulacje i sio baby blues!!!!!!!! Znam ten stan, ale teraz dni będą coraz dłuższe, więc będzie lepiej no nie?? Buziaki dla Twoich obu dziewczyn!!!!!!!

Kocurku macie internet w klasie???? Super super :))) A jak tak u Ciebie staranka???

Hopee trzymam kciuki za Ciebie!!!

Wiolka
witaj :))

Kogoś nie zauważyłam???

reklama
lil - mnie tam byle jaka Bacardi nie położy :)))))) nomen omen :p
W tym miesiącu, tylko parzyste! :)

mamy coś nie widzę, mam nadzieję, ze schowała odkurzacz :)

Kocurek - a teraz ciacho :))))

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry