• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
No pięknie - właśnie tak się pokłóciłam z mężem, że szok. Z mojej winy raczej. On po prostu zmęczony po pracy, w pokoju jeden wielki bajzel zabawkowy, a on kopnął te zabawki w kąt, żeby mieć miejsce do chodzenia. Musiało coś już we mnie siedzieć, bo wybuchłam i zaczęłam sama te zabawki sprzątać, choć robiłam to już dziś wiele razy..Czułam, że jakiś nerw we mnie rośnie no i proszę. I jak tu się starać? Ehh tam :((

Papa mama..odpocznij....

madem masz niesamowitą energię...super!

pysia to z rana podziałajcie - da radę?

reklama
lil maja da radę podziałać też w nocy :)
Eh z tymi chłopami.... wcale Ci się nie dziwię, że zdenerwowałaś się.

Ach Pysia, te zabawki były chyba tylko pretekstem, bo coś we mnie siedzi, więc idę spać już teraz na pewno. Oby jutro lepiej było...Papa kochane!

Dziewczynki ja się z mężem nie pokłuciłam tylko się na nim zawiodłam ale to taka drobnostka, że szkoda gadać. Dzisiaj się nie staramy bo ja jutro do ginka idę a nie wiem czytak wolno (jeśli wiecie o co mi chodzi) ale za to jutro to na pewno go dopadnę.

Też kupiłam testy owu ale na razie nie robie bo jutro będe miała USG.

lil - czasami trzeba się pokłócić. Pomyśl tylko jak blisko będziecie w trakcie..... godzenia :)))) a przypominam, ze dzisiaj jesteśmy wstrzemięźliwe :)))) to tak dla polepszenia humorku :p

Królowa - powodzenia u lekarza, a jeśli można, w jakim celu będziesz miała robione USG?

Ostatnia edycja:
lil maja jutro na pewno będzie lepiej... a godzenie się jest najlepsze :-D:-D:-D
Królowa ja tam nie patrzę czy mam wizytę na następny dzień do gina czy niet, mam ochotę to dopadam i nie patrzę na nic :-D:-D:-D

Mademoiselle ja mam co wizyte robione USG żeby sprawdzić czy torbiele nie wracają.

Pysia weź mnie nie kuś bo moje libido szaleje jak pokręcone. Jeszcze trochę a posłucham Twojej rady i męża dopadnę!!

Królowa - a to faktycznie, lepiej dmuchać na zimne, a przy okazji można się dopytać jak tam jajeczko :p

Dobra Kobietki, ja już zmykam, życzę powodzenia tym co na wizyty, kciuki - testującym i starającym się.
Szczególnie dobre fluidy dla Marcepanka :)
Dobranoc.

Ostatnia edycja:
Królowa eee jak masz usg to może faktycznie się wstrzymaj :-):-):-)
Broń Boże ja Cię nie kuszę :baffled::-)
made dobranoc :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Jasne Pysia wcale mi apetytu nie powiększyłaś. No normalnie nic a nic!! Zaraz przez Ciebie mój mąż będzie biedny i będziesz go miała na sumieniu.

Idę do męża oglądać pudł tzn TV.

Mademoiselle dobranoc

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry