• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mama to w sumie niedrogie te Twoje testy...Tylko pewnie przesyłka jeszcze?

Gwiazdeczka
widzę, że w tym miesiącu wiele z nas kupuje testy owulacyjne :) Ja to właściwie tak kontrolnie raczej zakupiłam, ale i tak się staram metodą co drugi dzień, w zeszłym miesiącu na pewno trafiłam w owulkę, bo starałam się codziennie, więc mi się wydaje, że u mnie to nie kwestia wyliczenia owulki, tylko chciałabym jakoś wyliczyć ile trwa u mnie faza lutealna, może mi się uda z tymi testami.

Buziaki dla Marcepanka........

Sol gdzie Ty latasz?????

reklama
LIL- tak i przesylaka-za 2 testy wyszlo 30 zl z przesylką,alejak juz pisalam nie chce "szukać" tej drugiej kreski i sie wpatrywać a tu masz wyraznie-jest ciąża to wyświetla sie + nie ma to - i git :))ten test sie nazywa - Clearblue z koncówka zmieniająca kolor ..jest jeszcze cyfrowt za 16.90+ przezsylka.

KROLOWA FAL -witaj idzialaj jak czujesz jajcora :))

Ostatnia edycja:
Dobry wieczór Kobietki.
Gwarno tu aż miło :)) Ja też już po testowanku, lil - my widzę razem testujemy i się przytulamy :))))))) jeszcze tylko karnawałowy fryz na klamerkę, 100 pompek i owoc z dwóch naraz!

Przyniosłam herbatkę, ale widzę, że jeden kubek nie starczy by nadrobić.

Królowa oj przykro mi, że z mężem kłótnia :( Czyli dziś ze staranek nici? Ja dziś też odpuszczam i też jakoś się smutno zrobiło mi, ale nie wiem w sumie dlaczego. Trzymaj się!

Madem a Ty jaki masz system starań? Co 2 dni czy kiedy popadnie? :)

Mama oj to będzie Cię kusić jak testy dotrą!

A mój Pan mi dyskretnie podstawił bacardi :)))) myślę, ze ma wobec mnie jakieś niecne zamiary :))) bo mu powiedziałam, że co drugi dzień, czyli wypada jutro :)))))) echhh ci mężczyźni....

mama - jutro jest międzynarodowy dzień bez odkurzacza! :)))))

lil - o tym samym myślimy, popatrz :))) system mam co drugi dzień, sprawdzony, niezawodny !!!!!! i nie dam się zbałamucić, no chyba, ze jakimś.... diamentem :)))))

Ostatnia edycja:
Mama nio tak sie zafiksowałam na te owulacyjne ze nie doczytałam:zawstydzona/y:

Chyba sie wybiore do apteki po te testy. Mam w sumie sporo różnych aptek po drodze z pracy ;)

Królowa działaj. Musisz sie jakoś miło pogodzić z mężem;) Mój też ma egzaminy w weekend i przeżywa;) ale mój M wyżywa sie w kuchni i obiad dla mnie gotuje na jutro ;) ale go koooooocham ;)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry