• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mama - a jakoś tak nic mi się nie chce, ani pisać, ani gadać, co najwyżej o jedzeniu, bo żarłabym cały czas. :-D Ale smutno mi bez Was, to wleciałam. :happy2: A faktycznie, teraz pora kąpania dzieci u Ciebie! A co do @, to mi już słów brak! I co ja mam z tym cholera zrobić?!... Już tak mi się pochrzaniły te cykle?! :-(

reklama
MARY-BETH- no teraz nie masz wyjscia -musisz czekac na @..nic nie zrobisz...albo zrob test i ........ ;-)

Mama - a nawet testu nie mam w domu. :dry: A nie chce mi się teraz lecieć, bo najbliższa apteka to 30 min. spacerku przez zaspy... :sorry::dry::dry: Może jutro mi M. kupi, jak będzie z pracy wracał, to na środę będzie, no bo taaaaak mi się d*** nie chce ruszać, ze aż wstyd... :no: A jak pomyślę o powrocie do pracy w czw., to deprecha... Chyba odwiedzę jednak moją lekarkę rodzinną z tym moim karkiem i bólami i się dowiem, czy dostanę jakieś zwolnienie, czy nie, bo i to mi spędza sen z powiek...

MARY-BETH- ja tez nie mam testow w domu,ale juz do mnie jadą -zamowilam na necie,dziś wyslane wiec do środy powinny dojść.
zamowilam te Clearblue co pokazują + albo-
nie bede sie wpartywac i szukać drugiej kreski:))

mam nadzieje,ze L4 dostaniesz...

Hej kochane, ależ naskrobałyście przez cały dzień! Widzę, że był temat testów. Ja dziś robiłam drugi test i kreska jaśniejsza od testowej choć chyba ciut ciemniejsza niż wczoraj. Chciałam Was o to pytać, ale już w sumie była o tym mowa - że test należy traktować w tym momencie jako ujemny. Zobaczymy jutro. Wczoraj były starania, więc dziś przerwa :) Tak właśnie sobie myślałam, że może być tak jak Kocurek pisała, że u niektórych ta blada kreska może być widoczna przez cały cykl i dlatego należy taki test traktować jako negatywny - czyli jakby mam gwarancję, że owulka jeszcze nie jutro???

Buziaki kochane!

Wiecie co, ja przyznam sie bez bicia, ze stosowalam testy z allegro. No i testowa nigdy nie byla taka sama jak kontrolna, byla o ton jasniejsza. No i wyczytalam, ze te testy co mialam, to jakies kijowe sa i dziewczyny sie na nie skarza. Wiec widzicie jak to jest z tymi testami...Teraz kupilam apteczne paskowe, no i zobaczymy.

LIL- witaj-tak taki test jest negatywny-te II krechy musza byc takie same lub nawet ta testowa ciemniejsza od kontrolnej.

GWIAZDECZKA- tez sie spotkalam z negatywną opinią testów z allegro...

nasze bąki śpią ,ja rozmawialam z kumpelą przez tel:)

EWULA- kochana,no coś Ty:)) ja zamowilam ciążowe te z + czy - i za sztuke placilam 10.90 -wzielam 2 sztuki:)
a Ty myslalaś ,ze owulacyjna???

nie,nie-tyle bym nie dala..

reklama
Hej Laseczki.

Ja jakoś wieczorem załapałam małego dołka. Trochę zawiodłam się na mężu ale to nic ważnego i jakoś mi przejdzie. Nawet się nie będę rozpisywać.

Od kilku godzin czuje lewy jajnik. Jakby powiększony był i przy schylaniu jakby był za duży i ściskał się. Chyba z tego będzie owu. Jutro dowiem się u ginki co i jak. Teraz siedze zakutana w kocyk przed kompem i się nudzę, bo mąż się uczy. W weekend ma egzaminy...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry