• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam zauważyłam dziewczyny że piszecie o testach owu więc mam takie pyt a mianowicie robiłam ten test w 4d.c czy to nie dziwne że tak wcześnie wyszła mi ta druga blada kreska? dzięki za odpowiedź

reklama
lenka wlaśnie piszemy o tym ,że ta kreska testowa ma być równie ciemna jak kontrolna albo i ciemniejsza :) czyli to pewnie nic z tego, że w 4d.c. wyszla już druga krecha... to i tak nic nie znaczy...negatywny test i tyle... z dnia na dzień Lh ma wzrastać to i ta druga krecha będzie ciemniejsza ;] Jakoś tak.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
no pysia niestety... nie jets nam latwo... ale taka pracemaz ma juz od 7 lat, wiedzialam co bralam :)
jak sie poznalismy to i tak zaczal wracac wczesniej : 20h30-21h30 zebysmy mieli troche czasu dla siebie :) bo 'za kawalera' to siedzial w biurze do poznych godzin nocnych!

Hej lenka niektóre dziewczyny mają bladziocha przez cały cykl (tak czytałam), dopiero gwałtowny wzrost, czyli krecha przynajmniej ta mocna jak kontrolna C sygnalizuje nadchodzącą owulację :-)

josephine no tak... z pracą tez latwo nie jest i to pewnie nie takie hop siup znaleźć coś nowego ...ważne, że masz Poldusia to chyba aż tak źle nie jest hm? :-)
kocur aaaaaaaaa nie strasz mnie... bo zbankrutuję na te teściory ;] no chyba, że te 5 mi faktycznie wystarczy... lepiej żeby ta druga się szybciutko pokazala... a zreszta... jestem taka pozytywnie nastawiona do staranek i wszystkiego, że i mogę jeszcze 10 opakowań tych testow kupić jak będzie trzeba :D

Cześć babeczki!!!

Przepraszam, że mnie znów nie było, ale wena mi gdzieś uciekła, i dosłownie nie mam chęci na nic, tylko bym spała, albo jadła! :confused: Do tego 39 dc u mnie, a @ nie widać!!! :wściekła/y::wściekła/y::eek: Jak już raz chcę, by przyszła w terminie i bym mogła zacząć wreszcie tę stymulację, to ta się spóźnia! :no: Chyba się wścieknę poważnie, jeśli pobiję rekord najdłuższego mojego cyklu, czyli 46 dni!!! :confused::eek::shocked2:

Ewula - ja też zaczynam CLO jak mi wreszcie @ przylezie, więc witaj w klubie i ściskam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!
Pszczółka - dużo zdrówka! Wiem, co to problemy z zatokami - niewesoło...
Mama - gdzie jesteś?
Marcepanek - kochana, ściskam Cię mocno, i oby Nikolka się nie spieszyła!

Kochane, nadrobię Was powolutku, i przepraszam, że tak o sobie, ale jak wspomniałam, coś mi się z weną porobiło... :sorry:

Ostatnia edycja:
reklama
MARY-BETH- jak to Ci wena uciekla????????????to goń ją i lap spowrotem:-D:-Dmy mamy wieczorem obrabianie dzieci i tak zniknelam..
Zuza juz umyta,wlosy tez i wysuszone-teraz wcina platki z mlekiem,Domi w kąpaniu z Tomem juz po kolacji.zaraz bajka i spac.

a ja dzis bym tylko kakao pila-juz 5 kubków wypilam i nadal mam ochote
:-p

a z @ faktycznie masakraaaa...wspolczuję;(

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry