• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Cześć Kobietki Kochane, ja dopiero teraz wpadłam bo cały dzień okropnie się czuję. Rano jak wstałam przed 7 zeby Małej zrobić mleczko to tak mi sie zakręciło w głowie i miałam mdłości, że aż do męża zadzwoniłam, bo myślałam że padnę. Moje dziecko też mi nie bardzo pozwala siedzieć na kompie, mąż przed chwilą wrócił, to mam nadzieję że z nią posiedzi. Mam chyba zapalenie zatok :-(

Marcepanku trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Palemka tulam mocno :*

Pysia ja dziś robiłam trzeci test i ta dzisiejsza też jaśniejsza od kontrolnej ale ciemniejsza niż wczorajsza więc LH rośnie i u Ciebie też tak będzie:-)

Hej Mama Kocurku Musia Monisia Josephine Wiolka :-D

reklama
kocur jejku oby sie udalo :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: a jak mi ta druga krecha nie będzie się ciemniejsza pojawiać to i mogę zaszaleć i dokkupić testów jeszcze chociaż z 2ej strony mam jeszcze 5 allegrowych.
Jejku a we mnie tyle nadziei po tej przerwie starankowej, że szok ;)
A jak mąż wroci to mu pokażę teściora
musia oby ;)
Pszczółka no mam nadzieję, że uda mi się w tym cyklu z testami.

Sol czekamy na Ciebie ;)))))

Jajnik non stop czuję dziś, co jakiś czas.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
musia może pisałaś gdziesik niedawno, ale zapytam - jak się czujesz... jakie objawy kochana..???? :-)

nio pysiaa pokaż pokaż, mój pan co prawda miał trudność pojąć co ja konkretnie testowałam hehe i z początku pomyślał, że ciążowy i zrobił OCZY :-D

Ostatnia edycja:
Cześć wszystkim ale sie opisałście ;)

Ja jestem po wizycie u gina. Czuje się dopieszczona:-D Wytłumaczył mi wszystko i postanowiliśmy ze pozostane na Duphastonie jeszcze dwa trzy cykle a później zaczniemy CLO;) Mam tym czasem obserwować wszystko;-) i wdrożyć sie do testów owulacyjnych więc chętnie skorzystam z waszych doświadczeń

ide was poczytać;)

reklama
Ewula czytaj czytaj, bo coraz więcej nas staraczek pisze, że będzie z testami jechać. Ja wlasnie dziś zaczęlam po 2miesięcznej przerwie starankowej, 6 miesięcy po odstawieniu anty jestem i 3 cykle nieudane za sobą. To tyle :-D:-D Testy już masz zakupione? :]
Kocur oj kochana Wam też się uda. Na pewno. Prędzej czy później to się uda

Ten rok należy do nas wszystkich staraczek - a jak:-D:-D:-D:-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry