• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mama i musia no nie wytrzymałam i owulacyjne kupiłam :-) i się tak podniecam jak głupol, a dopiero za tydzionek będę testować :-D No nie wytrzymam dosłownie.... pysia kurna chatka i coooooo????????????? :))))))))

Ostatnia edycja:
reklama
Monisia no mam taką nadzieję :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
musia wynik mam napisać...??

Kurde ta druga kreska testowa to jest niewiele jaśniejsza od tej kontrolnej. No ale to raczej wynik ujemny :(

Kopiuje swoja wiadomosc z Wystaranych - Kochane wlasnie rozmawialam z SOL - prosiła przekazac ze zyje i lata po miescie i załatwia sprawy!!!:-D Emi grzeczna je i spi:tak:Wieczorkiem ma wpasc do nas i zdac relacje!!!!

Kocurek no to sie pospieszylas :-D No to teraz pozostało czekac az bedzie mozna uzyc ;-)
pysia no raczej wynik, a co? :)
Sol to jak zwykle gdzies lata:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
KOCURKU- lepiej miec za wczesnie niz nie zdazyc kupic tak jak ja na ten cykl:)) wiec dobrze ,ze juz masz i niech czekaja na swoj czas :))

PYSIA- czekamy z Tobą pisz co i jak :)

MUSIA- witaj:) fajnie,ze juz dotarliscie do domku.
MONISIA- dzieki za info od Sol:)mi tez pisala,ze wleci wieczorkiem jak Karola zasnie..

ja wlasnie wcinam czekoladke i popijam kakao-3-cie dziś:))

Ostatnia edycja:
Kocurek mam 8d.c. cykle nieregularne... pisałam o tym wczoraj ale się powtórzę :) po odstawieniu anty miałam 34, potem 29, 30, 31,31 i teraz 28
Oto i wynik. Na moje oko ta krecha taka blada nie jest

Załączniki

• 1.jpg
    1.jpg
    10,6 KB · Wyświetleń: 43
Ostatnio edytowane przez moderatora:
PYSIA- tak ,taki test jest negatywny-to znaczy cos tam zaczyna sie dzieć i jutro pewnie bedzie ciemniejszy co oznacz ,ze poziom LH wzrasta..

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry