• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
mama i kocur my to powinnyśmy dostawać jakieś gratisy od tego domowego laboratorium za żywą reklamę ich produktu :-D:-D:-D:-D
Ewula przesylkę miałam z dnia na dzień, więc szybciutko :) czytałam o testach allegrowych, że nie warto...choć sama mam ich jeszcze 5

Ostatnio edytowane przez moderatora:
pysia : prace moze zmienic, ale zygladac bedzie tak samo - potrzeba by bylo zmiany zawodu :)
zazwyczaj w weekend nie pracuje tylko teraz tak wypadlo przez ta akcje z projektem
ale w tygodniu zaczyna o 7 i konczy pozno, wiec jets tata weekendowym jak to u nas mowia ;)

sol : wcale sie nie dziwie ze juz biega po miescie hihi
czekamy na nowe fotki :)

mama : do 17 przedszkole?? loo- pozno! zaskoczona jetsem myslalam ze we francji szkola/przedszkole do pozna bo wszystko do 16h20-16h30 ale widze ze u nas tez sie sporo zmienilo!

Kocur kllienci to podobno najlepsza reklama czegokolwiek czego jesteśmy przykładem:-D:-D:-D ja mam poczte przez droge ;] A ja nie lubię do apteki chodzić ;] a po drugie nie wiadomo czy mają takie testy wszędzie, a pewnie nie ... nie ma to jak przez necika
ewula przez neta... zamowiłam 29go a awizo już bylo następnego dnia w skrzynce ;]

A tu mój teścik owu Zobacz załącznik 314307 też wydaje mi się że na żywo lepiej wygląda ale tonie ma znaczenia bo i tak jest ujemny

Kocurku Pysia ja mam takie same :-)

Mama też mam nadzieję, że mi przejdzie bo nie chcę jakiś leków :sorry: choć i tak biorę disophrol i nurofen antigrip

Kurczę, mój mąż chce laptopa więc na razie zmykam, papatki

reklama
Pszczołka a no tak... jeszcze Ty z tymi samymi testami wow wow wow :-D:-D:-D
o mój teścior jest bardzo podobny do Twojego... ta druga krecha... ale będzie ciemniejsza? Papa. wróć do nas :)
josephine naprawdę nie zazdroszczę Wam ajaj

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry