• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dziewczynki ja lecę powolutku siły na jutro zbierać...Ale czuję, że tu będzie gwarno dziś...Może się jeszcze skuszę i zajrzę...papatki!!

reklama
MADE- aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahahaha,naprawde-dobrze to jutro nie odkurzam :):):):):))))
na mnie patrzy ajerkoniak ,ale nie pije do weekendu-pilam go w I fazie cyklu a potem juz nie-kusi mnie bo mi smakuje ,ale wytrzymam...

EWULA- jak masz to szukaj Superfarm w tej aptece jest zawsze na cos promocja- jak nie na owulacyjne to na ciążowe-ja mam w centrum Poznania a teraz sie nie wybieram dlatego kupilam na necie...

LIL- co 2 dni mamy zrobione dzieci...w 10,12 i 14 dniu cyklu byly dzialania-tylko te 3 razy i raz wyszla córa a raz syn :))

lil - dziękuję, ale mu tego nie powiem, bo wiesz jak oni reagują na komplementy :)))) tak jak my na owulacje !!!

gwiazdeczka - dzięki za kciukasy, i ja też zaciskam z całych sił !

lil - dobrej nocy :)

Ewula no chyba tak... oj będzie się dzialo :-D:-D:-D

mama
a ja nie biorę żadnego alkoholu do ust :-):-):-)

PYSIA- to dziaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalaj:tak::tak::tak::-D

LIL- papa,ja tez sie zaraz zmywam,obejrzę M jak milosc i sie klade bo mi sie gębka nie zamyka od ziewania..:sorry2:

Mama taaaaaaaaaaaaa jasne tylko jak skoro męża nie mam w domu? :-D:-D:-D:-D
Muszę go ściągnąć z pracy - no co :sorry2::sorry2::sorry2: musi spelnić swój obowiązek malżeński :-D:-D:-D:-D taaaa by musiał chyba do mnie na sygnale przyjechać :-D:-D:-D:-D

MADE - dziekuje i wzajemnie:)))

film sie zaczyna wiec ide z cieplym kakao na seans :))

PYSIA- ale wroci w koncu do wtedy Go dopadniesz:)))))))))))))nie ma lekko..

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry