• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
królowa lece
Twoj zaraz będzie biedny
a mój maz biedny bedzie w nocy :-):-):-)
gadam przez telefon

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Madem, Pysia no właśnie się pogodziliśmy przez co niestety nie było wstrzemięźliwości...A niech to :) Ale przynajmniej mam dobry humor, więc chociaż coś....

Królowa no u nas też głupotka była - ale ja od razu jakoś się zdenerwowałam. Trzymam kciuki za lekarza!

Dobranoc babeczki!

Przepraszam za kopiowanie :-p

Dziękujemy za kciuki i komplementy :-D

Miałam napisanego posta i mi się komp powiesił :wściekła/y:
Ogólnie poród był zabawny - 10 min prawdziwego bólu (od 6 cm rozwarcia do porodu) i Emi jest z nami :-D Teraz śpi na moich rękach :-) A ja mam baby-blusa :-p Rozklejam się dzisiaj o byle co :sorry2: A ogólnie - sterroryzowałam kolegę ginekologa o oksytocynę i o dobrą położną :-D I mam tylko 3 szwy :-) Za to hemoroidy mnie bolą jak diabli a wykarmić bym trojaczki mogła mam taki nawał pokarmu :dry: :-p Marcin był ze mną cały czas od lewatywy do wyjazdu z sali porodowej :-)

Z kołyską są cuda niewidy - wolę nie komentować :-p

Spadam odpoczywać bo już padam po zakupach i rejestrowaniu młodej w urzędzie :-)

Witam wieczorowa pora. Niedawno obudzilam sie. Szok! Spalam od 18tej. Dinozaury mi sie snily. Biegalam po jakiejs szkole szukajac schronienia, ale te dinozaury byly zmodyfikowane genetycznie i umialy dedukowac.... brrrr straszny sen. Byly jakies wiesci o marcepanku czy po prostu wiadomosc o tym, ze zostaje na noc w szpitalu jest ostatnia??

Lil dobrze ze już pogodzona. Aj aj aj a to nie Ty czasem mialaś się przytulać co 2 dni z mężem?:-):-):-) czy któraś inna babeczka?
Sol miło, że jesteś w końcu. fajnie, że wszystko się dobrze zakończyło i ze Emi masz już przy sobie ...:-):-):-) a co tam z kołyską? masz ją w końcu czy niet?
Libby eh te niektóre sny... czasem przerażają na maxa

lecę pod prysznic :)
Potem wskoczę w szpile i coś extra i będę czekać na Męża. Taki plan mam dziś :] Trzeba dzialać, nie ma czasu na gadanie, bo fasolki nie znajdziemy w kapuście jak to mam w suwaczku :)

Dobranoc

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej dziewczyny...pewnie już zadnej nie ma...ale ja wcześniej nie dałam rady wejśc...też w obecnym cyklu użyłam testów owu...dziś mam 14dc, na usg 24mm...staranka byy wczoraj..i mam nadzieję, ze jeszcze rano przed pracą zdążę...chyba, że owu już była...

reklama
sol ale super:-) ze juz po, i dzieciatko z Toba. Caluje Was obie. I zazdroszcze tak ze ryk mam na koncu nosa przysiegam.
pysia
szalej szalej, moj umarlby ze smiechu jakbym sie przebrala dla niego, tzn ubrala sexy, ale moj to ewenement heheheh

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry