• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
a u mnie juz moja mala ksiezniczka wstala i siedzi u mamy na kolanach.
lil czesc . zgadzam sie ze przez staranka czlowiek sie rozkreca:-). u mnie odkad M zgodzil sie na druga dzidzie to nie daje mu swietego spokoju ,a jeszcze nie zaczelismy staranek.... wiec co to bedzie jak zaczniemy:-):-D:-D:-D

reklama
Witam kochane!!!!
Widze ze staranka ida na całego:tak:Bardzo dobrze:-DMierzcie temperaturke i do dzieła:-D
Ja cały czas trzymam &&&&&&&&&&&&&& i sle ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:tak::tak::tak:

Lil_Maja no jasne, że się staramy, nie ma to tamto! Przecież nie będę uzależniala staranek od termometru - bez niego plemniczki też sobie poradzą :laugh2: :-D Wczoraj u nas były staranka, dzisiaj też się postaram postarać ;-) hehe... No i jutro oczywiście :tak:

A może dzisiaj dać spokój, skoro jutro ma być owulka?...

Zamówiłam już nowy termometr owulacyjny :tak: Przyjdzie w paczce z gratisami w postaci 20 testów :tak: 10 owulacyjnych i 10 dzidziusiowych :-D
A tak w ogóle... Nie wiem, czy kojarzycie, ale jest taki test ciążowy, nazywa się Clearblue Digital. Jest elektroniczny i ciążę pokazuje jako "+" na monitorze, a dodatkowo po kolejnej minucie wyświetla, który to prawdopodobnie tydzień ciąży! :tak: :laugh2: Już kiedyś z niego korzystałam (niestety zobaczyłam wtedy "-" :dry: ).
Teraz też dorwałam na angielskim e-bay'u ciekawostkę - ta sama firma ma też w sprzedaży monitor płodności :biggrin2: Kupuje się tylko do niego paseczki i aplikuje tak samo jak cukrzycy aplikują paseczki do pomiaru cukru. I ona wyświetla na monitorze, jak blisko jest do owulacji :tak: Świetna sprawa, ale niestety ile to kosztuje... :confused: CLEARBLUE FERTILITY (OVULATION) MONITOR BNIB +20 STICKS on eBay (end time 21-Jan-11 10:51:30 GMT)

lil ano mamy internet bezprzewodowy, tak hula, że szok w tym roku :szok:
made po ciacho muszę dwa piętra lecieć i biec jakieś 100 metrów!!! :wściekła/y: Ale co tam - teraz lecę to będzie jak znalazł na następną przerwę hehe... luuudzie ale sajgon dziś mam :eek:

Z tego co kojarzę, to mama chyba taki zakupiła, piszę o teście ciążowym :)
Ja kilka razy pytałam o ten test w aptekach, ale ciężko u nas z dostępnością. Może zbyt drogi...? nie wiem, nie mam pojęcia nawet ile kosztuje.

Z tego co kojarzę, to mama chyba taki zakupiła, piszę o teście ciążowym :)
Ja kilka razy pytałam o ten test w aptekach, ale ciężko u nas z dostępnością. Może zbyt drogi...? nie wiem, nie mam pojęcia nawet ile kosztuje.

Tutaj go możesz kupić, najlepiej przez internet bo w aptekach strasznie drogi potrafi być :dry: Apo-Discounter.pl

I zobaczcie jaka cena tego monitora owulacji! http://www.apo-discounter.pl/clearblue-test-owulacyjny-p-5738.html

532zł! a paseczki do niego za 130zł/20szt :confused:

Ostatnia edycja:
Serg super ten sprzęt! No ale cena rzeczywiście.....Ja bym na Twoim miejscu starała się i dziś i jutro. Choć niby co 2 dni najlepiej - ale też znam takie pary, które zaciążyły po codziennych staraniach :))

Madem ja od kolejnego cyklu obiecuję sobie już tylko co 2 dni!!!!! Teraz chyba już nie dam rady, tzn. jak zobaczę, że jest owulka to żal mi pewnie będzie każdego dnia....

Wiolka a teraz póki co się zabezpieczacie? Czy jak będzie dzidzia to będzie?

No właśnie mama gdzie??

sergeevna - dziękuję bardzo :) fajnie mieć taki plusik na pamiątkę ;)

Kocurku - ja miałam pod ręką, tak na mnie patrzyło.... no nie mogłam odmówić :))) ale po trzeciej lekcji, napijemy się kawy, albo na tej dłuższej przerwie :)))))
Tylko się odezwij.

lil - heh, ja żartuję....nie ma co patrzeć na kalendarz, spontaniczność to jest to!

Ostatnia edycja:
No te testy super, ale mama coś pisała, że za 10,90 zł kupiła? Ale chyba nie elektroniczny. A te elektroniczne to są jednorazowe?

reklama
serg ja jestem zywym przykladem tego ze codzienne staranka nie zaszkodza. jak postanowilismy miec dzidzie to staralismy sie chyba przez tydzien codziennie i udalo nam sie w pierwszym miesiacu staran
lil nie zabezpieczamy sie, stosunek przerywany jest w uzyciu :-)i jak bedzie dzidzia to bedzie ... ale jakos moj M ma za duzo szczescia:-)( z uciekaniem):-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry