• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
cześć wszystkim :-)

aleście naskrobały, częściowo nadrobiłam ;-) jak tam mija Wam dzionek?
mnie właśnie naszła ochota na herbatkę z cytrynką i do tego drożdzóweczka :-)

reklama
pysia ja nie miałam specjalizacji nauczycielskiej :-) pracę mag. pisałam z filozofii egzystencjalnej w amerykańskiej literaturze science fiction!!!!! hahaha :-D A tak naprawdę wybierałam się na wymarzoną medycynę...... no ale jakiś skarb mi się trafił przed maturką..... ;-)

lil maja wlaśnie testuję... mam test z laboratorium i allegrowy i siedzę i obserwuję obydwa
kocur wiem, że nie miałaś specjalizacji ale chodzilo mi o ogól innych ludzi nauczycieli :)
mlodam smacznego i witaj :)

Mama aż się spociłam z podniety, że owulka! Czyli od 16 dc. spokojnie mogę łyknąć dupka no nie?

Doczytam zaraz co u Was bo nawet nie wiem co której odpisać.

U mnie wiekszosc rodzinki to nauczyciele.. I np mama jest swietna, po prostu wchodzisz do niej na lekcje i widzisz, ze ona serio lubi te dzieciaki i to co robi. (uczy kl 1-3) zas mam ciotke... Boze. Codzien meczarnia, jakby za kare tam byla. To strasznie widac, kto lubi a kto nie lubi swojej pracy, a nauczyciel bez pasji to tragedia.. I mowie to ja, terazniejsza studentka :p wykladowca, ktory nie lubi swojej pracy nigdy w zyciu nie zmusi nas do polubienia swojego przedmiotu.. Co do doksztalcania, to fakt, mama ma akurat takiego maxa, to sie chyba nauczyciel dyplomowany nazywa, ciagle sie trzeba doksztalcac - wyobrazacie sobie histryka ktory szkole skonczyl 20lat temu i nic nie liznal od tamtej pory? Albo biologa? Przeciez to sie ciagle zmienia.. :) ja nie wiem czy dalabym rade z dzieciakami, ale jak dla mnie nauczyciel super sprawa - kto inny ma tyyyle platnego urlopu?? :D

Nie jestem w temacie ale mi coś zawód nauczyciela przemyka w postach - z zawodu też jestem nauczyciel! Ale nie praktykujący od 10 lat...Nie nadaję się niestety...

reklama
KOCURKU- pisz o sobie ,my Cie chetniej poznamy :tak:i papa do pozniej;-)
MLODAM- witaj z herbatą-ja mam kakao zamiast kawy:tak:

LIL- tak,dupka od 16 d.c. mozesz brac -a najlepiej jak Ci sie śluz plodny skonczy:tak:

zapomnialam co jeszcze chcialam -jak wypadlam z rytmu to...:sorry:

aaaaa Pysia- jak to jaśniejsza?????????a czujesz sie na owu?????????może cykl bedzie bez owu skoro jasniejsza.....mi jak mialam pusty cykl to ciągle mialam I kreche

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry