• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mama nie wiem ale wczoraj jajnik mnie kłuł, a dziś już niet...
pomału mi się to zaczyna nie podobać

reklama
Kocur ja chętnie doczytam co o sobie pisałaś!

Pysia poczekaj może jeszcze chwilkę. U mnie w sumie te dwie kreski prawie równe, choć wciąż jedna ciut jaśniejsza. A może za dużo piłaś przed testowaniem???? Chyba jeszcze za wcześnie na owulkę???

Jaga zgadzam się z tym, co piszesz o nauczycielach - dlatego ja nie praktykuję, bo tego nie lubię. Uczyć to jedno, ale zapanować nad gromadką to dla mnie niewykonalne...Nie wzbudzam chyba autorytetu...NIESTETY....

Lil maja ale już minęlo 5 minut i ta krecha wydaje się bledsza niż wczoraj...
Nie wiem czy za wczesnie na owulkę czy niet. Wiem, że już mi się to nie podoba, bo teraz to jestem jak nakręcona... a nie piłam nic wcześniej ponad 2 godziny
Sama nie wiem czy warto kupić jeszcze drugą paczkę testów...

Czas na kawę

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mama jak robisz to kakao? Ja też lubię, ale może Ty znasz jakiś dietetyczny przepis :))

Mlodam witaj i smacznego!

Pysia a miewasz krótsze cykle??? Z suwaczka wynika, że dopiero za 6 dni owulka. Może po prostu ten poziom jakoś się waha w cyklu - ja bym jeszcze na Twoim miejscu jutro spróbowała.

Ostatnia edycja:
LIL- a niestety to nie dietetyczne:sorry:normalny Nesqick(dużo [FONT=&quot]
a115.gif
[/FONT]:-p:-p) i mleczko podgrzane w mikrofali

Mama chyba sobie kupię takie kakao!!!!!!!! Mniam mniam, narobiłaś mi smaka...

Ale doczytałam o Marcepanku :((( Buźki dla niej! Oby wytrwała!!!

Palemka wierzę w castagnusa! Będzie dobrze zobaczysz!

Pysia to wygląda tak jakby do owulki faktycznie jeszcze parę dni zostało - robiłabym na Twoim miejscu dalej testy, choć wiem, że to kasa niestety....

lili, pysia, dzięki za smacznego, było mniammmm, jednak z mleczkiem a nie herbatką ;-)
mamakakao wypite? :-) tez lubię nesqika czy jak się to pisze ;-P
poszłam zszamać a wy już kilka stron na + ;-)

co do zawodu nauczyciel to moi rodzice też byli tata wf a mama 1-3

reklama
lil maja a ciul już z kasą... no może jednak będę robić te testy do skutku.... nie wiem... nie mam pojęcia...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry