• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Pszczółka w sumie dziś mam prawie takie same - tylko ta testowa miejscami jest bordowa - próbowałam zrobić zdjęcie, ale ciężko uchwycić.

reklama
Maju to jak prawie takie same to może spróbujcie dziś podziałać:-) a jutro jak będą mocniejsze to też nie zaszkodzi :-) szkoda, że nie dasz rady dać zdj.

Pszczólka nie mam po co dawać zdjęcia, bo i tak mam testową jaśniejsza a jak ona jest już ciemniejsza od kontrolnej albo taka sama to jest dodatni wynik... no ja niestety nie mam... testowa to z tej strony co się wklada do moczu.. Ty masz jak byk dodatni wynik moim skromnym zdaniem, więc do dziela! Kochana Ty nie masz kreski testowej jaśniejszej tylko to ta ciemniejsza ;]bo tak wyżej napisałaś
lil to skoro ta testowa taka ciemna to wynik dodatni

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Pysia no ok, ale jak będziesz mieć dodatni to też się pochwalisz, cio? Kurcze, szkoda, że to nie są nasze ciążowe testy :-D a tak poza tym to Ty masz dopiero 9 dc więc może jeszcze wcześnie :-) wczoraj też mi było smutno.

Pysia nie poddawaj się tylko testuj dalej. I działaj i tak.

Pszczółka ja już od 2 dni codziennie się staram i zgadzam się, że jak się widzi te dwie kreski to aż oczy się śmieją jakby to test ciążowy był! Nakręcona jestem!

Pszczółka ja chcę tak jak Tyyyyyyy. Tą testową wlaściwą masz piękną krechę.
lil maja sprawdź czy to na pewno owulacyjny robisz :-) a jesli to ciążowy a tu II krechy? :-):-)
A macie dzisiejszy test. Na zdjęciu tak nie widac ale wczoraj byla ciemniejsza krecha. a i obok allegrowy- tam to już żadnej drugiej krechy nie widać... no widać ale zaledwie jej cień

Załączniki

• 2 test.jpg
    2 test.jpg
    12,1 KB · Wyświetleń: 35
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Tak Pysiu testową mam ciemniejszą :-) wczoraj było na odwrót :-) Pysia też tak będziesz mieć, ja CI to mówię. Ale fajnie pow. do Mai, że to może ciażowy, ale jajka ;-)

Maju ja Cię doskonale rozumiem i też mi sie gęba dziś śmiała :-D

a dzisiaj jakaś ja taka co to weny do pisania nie mam, nie wiem czemu, chyba się położę i pooglądam cosik.
miłego wieczorku i molestowania mężów życzę :-)

Pszczółka no wlaśnie testową masz ciemniejszą. Caly czas Ci to piszę ;] bo wczesniej napisalaś, że kontrolną masz ciemniejszą :P
Ale faktycznie bylyby jajka jak np byśmy mialy testy ciążowe i owu takie paskowe i np nam się wydaje, że robimy owulacyjne, a tu dwie krechy... a tu patrzymy na opakowanie a to ciążowy... hardcore ;]
mlodam leż i wypoczywaj... masz rację ;] a jak będziesz mieć chętkę do wpadnij do nas :*

reklama
Papa Mlodam Ty śpij i odpoczywaj! Swoje już zrobiłaś :)))

Pysia ta kreseczka rzeczywiście bladziutka, ale jeszcze ściemnieje! Myślę, że to znaczy, że owulka się zbliża, ale jeszcze troszkę! W końcu u Ciebie 9 dc. U mnie kreska jednak mocna jest. Ale jutro też zatestuję z ciekawości. A w ogóle jak nic nie wyjdzie w tym cyklu to chyba w przyszłym cyklu już tych testów nie kupię. Będę na oko celować :)

Pszczółka a Ty wczoraj też działałaś czy oszczędzałaś na dziś?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry