• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Hej Dziewczyny...widzę, że o testach dziś rozmawiałyście...:) Mnie moja ginka powiedziała, że jej córce nigdy nie wyszedł test owu pozytywnie mimo iż miała owulację. Mnie za to pozytywny wyszedł w piątek...potem z ciekawości robiłam w niedzielę i też ciemniejsza...a w pon po południu jeszcze owu nie było...Ponoć w nocy z pon na wtorek miało być, ale jeszcze w ciągu dnia miałam śluz płodny, więc nie wiem...Czy u Was śluz płodny kończy się po owu, czy jeszcze parę godzin pozostaje? Przytulanki miałam w niedziele...myślicie, ze mam szansę?

Czarny Kocur miałam usg...24mm...ponoć taki, co zaraz ma pęknąć...może pękł i wczoraj, tyle, że dziś jeszcze miałam sluz płodny...więc nie wiem...

hmmm hopee szkoda że tu nie ma mamy bo ona ekspert jest, ale na moje oko to nawet jak pękł wczoraj to do dzisiaj może sie jeszcze jajeczko nadać!! :-D

Ostatnia edycja:
kocur ano ino zamotka z tymi testami :-D:-D:-D
Jeden temat ostatnio, a przynajmniej od wczoraj przewija się szczególnie przez to forum testy :-):-):-):-)
Jestem z powrotem. Pomalowałam pazury na uwaga niebieski błękit ale zaraz wypierdzielę ten lakier, bo obciachowy :cool2::cool2:
ewula współczuję 12h aj aj aj... wypoczywaj ;)

Ale mój Tuptuś struł się czymś... i mimo, że próbował, to nic nie wyszło...bo na wymioty mu się ciągle zbiera...Swoją drogą, to jest kochany, że mimo wszystko chciał spróbować...

więc liczę, ze te niedzielne plemniczki przetrwały...to tylko maks. 48 godz, więc teoretycznie powinny...jak myślisz?

reklama
maran dzieki :) jak sie czujesz? ala wyrozumiala? :)

ja czuje sie "ciężko" boli mnie kręgosłup a dziś zatkało mi sie lewe ucho nie wiadomo dlaczego... no i nie wiem co zrobić by sie odetkalo bo jestem półgłucha... a to strasznie denerwujące jest... Dziś mam męża w domu to z Alą sie bawi a ja mam troszke spokoju, ale przez to ucho i tak jestem taka do niczego... a jak tam u Ciebie? Choróbsko już przeszlo na dobre?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry