• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Królowa aj aj aj... wiem jakie to wszystko ciężkie tym bardziej jak jesteś po tej wizycie i ginka Cię tak nastawiła ... no mam nadzieję, że w końcu Wam się uda, nie ma innej opcji.. Mi ginka mówiła, że jak po pół roku się nie uda to wtedy jakieś badania zleci ale z niej zrezygnowałam póki co.
No i tak jadę na tych owulacyjnych.... W tym cyklu zdecydowaliśmy dokupić jeszcze opakowanie i testować i dzialać. I tak w kółko.
Jak się nie uda to będziemy myśleć co dalej..
a jak to jest z tym monitoringiem kochana?

reklama
Wiesz, ja nie byłam na typowym monitoringu. Ja chodzę do ginki prywatnie i ona zawsze robi USG. Akurat trafiło na czas przed owu (któa swoją drogą chyba się "robi" bo czuje prawy jajnik...). Jeśli chodzi o szczegóły to zwyczajne USG dopochwowe.

Królowa fal aha ok dzięki... nie no bo myślalam o tym ale nie wiem jak to jest... no cóż... najpierw z testami, jak się nie uda to musimy coś innego wymyślić ;]
Ja wczoraj jajnik prawy czułam, dziś rzadko kiedy daje o sobie znać

to ja tak w temat się wstrzelę, żeby nie było :p Trzeci dzień testuję i nic - blada jak wczoraj, ale myślę, ze za dwa dni kolorek nabierze intensywności :)

pysia - Ty znowu kipisz seksapilem :)))

A Kocurek widzę już się pospał ;)) kolorowych !

Królowa - super, że wszystko u Ciebie GIT :) teraz tylko zostało się mocno przytulać ;)

Ostatnia edycja:
Pysia ja na corocznej wizycie byłam. Cytologie musiałam zrobić. Po prostu wiedziałam, że mi zrobi USG i wpasowałam się, żeby sprawę podejrzeć ;)

made no to ba! Ja też dziś miałam bledziocha krechę
Królowa a no tak... :) już wszystko jasne

A ja próbowalam się zapisać do gina ale nie dodzwoniłam się. Pierdzielić takie interesy :cool::cool::cool:

Zmykam spać. Jutro ciężki dzień przede mną. Mam nadzieję, że jakoś przeżyje. Będę się odzywać. Dobranoc dziewczynki!!

pysia - trzeba mu było wysłać sms'a, jak mój nie odbiera, to tak robię - zawsze oddzwania ;))) ale dużo bierze za wizytę :p

Królowa - właściwego kursu życzę :) i owocnej nocy

made chodzisz prywatnie? A ja wlasnie chciałam na nfz i to dzwoniłam w południe no i lipa, ciężko się tam dodzwonić... siedzi babka i odbiera, a w sumie nie odbiera albo jej nie ma ... no nie wiem... ale prędzej załapię się szybciej prywatnie na miejscu niż na to nfz :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Królowa dobranoc

reklama
pysia - no prywatnie chodzę, bo w tej mojej przychodni to same emerytki pracujące na radzieckim sprzęcie ;) a ten mój prywatny, to mnie tak długo i delikatnie.... i zawsze mi mówi, zę mam piękną łabędzią szyjkę :p :))))))))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry