• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
made weź tak nawet nie pisz, bo sobie coś pomyślę :-D:-D:-D
a ile wizyta?
Ja chyba też prywatnie się wybiorę w końcu ale to w swoim czasie. Chciałabym jak się nie uda w tym cyklu się wybrać może...

reklama
made a to tak standardowo
o co kaman, że płaczesz? ;]

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Z tego co się orientuję , to raczej tak. Wcześniej płaciłam 50 zł. ale zmieniłam lekarza na takiego co odpowiada na moje sms'y ;))))) może dlatego jest droższy :p
A tak całkiem poważnie, to tak rzadko chodzę do ginekologa, że raz na jakiś czas mogę sięgnąć głębiej do skarpetki ;))) oby tylko był mądry i znał się na robocie ;)

A Ty dzisiaj znowu się czaisz na męża w szpilkach? ;)))))

made a tutaj lekarze po 100zeta już sobie wołają
Chodziłam jakieś 2 lata temu do gina i wtedy płaciłam 50zł za wizytę z tym, że on w gabinecie nie mial nic... no nic prawie żadnych monitorów itp... Tragedia była...
Ja niestety u gina to często jestem... ten typ już tak ma :sorry::sorry::sorry: Już nie chodzi o to, że mam jakiś opór, nic z tych rzeczy...

Niet, dziś już się nie czaję w szpilach - wczoraj cosik mi odbillo

wiesz jak to jest......bliżej autostrady ceny idą w górę ;)))
Ech tam, fajne od czasu do czasu takie "odbicie", mąż pewnie zachwycony :))))
Dzisiaj ja się zaczaję...... On jeszcze o tym nie wie :p tylko nie mam pomysłu, a i lakieru niebieskiego brak ;) chyba wystąpię w listku figowym :p

made nu wiem z tymi cenami to masakra... apropos radzieckiego sprzętu to jakoś mnie trochę odrzucilo jak poszłam pierwszy raz do nowego gina.. własnie.. o ten sprzęt chodzi :-D:-D:-D
Chyba jednak wybiorę tu na miejscu gina prywatnie, a nie na nfz gdzie muszę kawalek dojechać... :shocked2::shocked2::shocked2: nie ma to jak pod ręką i tyle :-):-)

hahahaaaaaaaa, no to teraz sorry, ale idę szukać szpilek!
pysia - życzę Ci tego co wczoraj, Ty już wiesz najlepiej czego ;) ja teraz muszę się zaczaić. Pa, do jutra :))

made a czego mi wczoraj życzyłaś?? :-D:-D:-D
A no czaj się, czaj... powodzenia!!!!
A ja czuję prawy jajnik

Też zmykam stąd...

reklama
Jeszcze na chwile weszlam z komorki. Sama leze w lozku bo maz woli ogladac jakis glupi program na MTV niz sie do zony przytulac. Jego strata.

Ja do gina tez chodze prywatnie i place 160zl za wizyte. To duzo ale ginka jest rewelacyjna, gabinet extra wyposazony a ona dostepna 24/7.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry