• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hej Dziewczynki, wpadłam do Was dopiero teraz bo cały dzień leżałam, zatoki dają czadu, a przed chwilą dopiero wróciliśmy od lekarza z Natalką. pochwalę sie dzisiejszym testem owu :-)
Zobacz załącznik 314503 Zobacz załącznik 314504

Ta druga krecha pojawiła się od razu, ale pytanie, czy mogła mieć na to wpływ godzina? Bo te trzy poprzednie robiłam o 16 a dziś o 16.45 bo tyle u lekarza siedzieliśmy że szok:szok:

Tak wogóle to nadrobię Was później, bo tyle stron :shocked2:

reklama
Pysia może nie do skutku, ale jeszcze kolejną paczkę zrób. Dziś masz 9 dc. - robiłabym tak do 14-15 przy Twoich cyklach. Plus obserwacja śluzu. Może te wczorajsze kreski to była jeszcze jakaś pozostałość po @? Może bzdury piszę, ale kto wie jak ten hormon w ciągu cyklu skacze...

Lil maja @ się skończyła już parę dni temu, więc to chyba nie to
A śluzu to ja nie widzę żadnego. za to czuję jakby mi mokro było

Po pierwsze Marcepanku &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!!! Za Ciebie i Nikolę.

Po drugie Pszczółko myśłę, że 45 minut nie miałoby aż takiego wpływu.

Po trzecie jestem już po wizycie. W tym cyklu pracuje prawy jajnik. Pęcherzyk owu 1,9cm (owu lada chwila), błona (nie wiem jak się fachowo nazywa ale ta gdzie się zarodek zagnieżdża) 8,6mm. Poza tym wszystko oki, czysto, cytologia do odbioru za 2 tygodnie. Ginka kazała męża męczyć... Oj biedak nie wie co go czeka... :-p :-p :-p

Dziękuję za trzymanie kciuków!!

Pszczółka na zdjęciu wygląda jakby jednak jedna kreseczka była jaśniejsza. Ale dość mocna. U mnie dziś kreski prawie równe- ale ta druga jednak minimalnie jaśniejsza. Nie wiem jak to do końca jest...A jak śluz u Ciebie???

Pszczółka patrzę na to Twoje zdjęcie i teraz zgłupiałam, która kreska jest testowa???

Witaj Królowa! To w sumie pozytywna wizyta! Działaj!

Ostatnia edycja:
Maju ale jasniejsza jest testowa a kontrolna ciemniejsza tak jak ma być więc owu jutro pewnie, najpóźniej w czwartek :-) a śluz płodny, dużo, nawet na wkładce go mam.

Królowa to super wieści po wizycie :-) męcz męża męcz i przyjemności ;-)

No to Pszczółka piękna krecha! To u mnie jednak tak to nie wygląda - tylko na moim teście ta kreska testowa jest aż bordowa - stąd mi się pomyliło na Twoim zdjęciu. No to pięknie test Ci zadział!

Pszczółka wlasnie która to u Ciebie krecha testowa? bo ja mam na odwrót krechy...
Królowa to pozytywne wieści

A wlaśnie jak to jest z tym monitoringiem? jakbym poszła do nowego gina to by mi zrobił ot tak na pierwszej wizycie czy jak?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Pysia mi się też kreseczki u Pszczółki pomyliły, ale u niej ta właściwa jest ciemniejsza tak jak ma być :) Pysia u Ciebie też tak się uda!

reklama
Pysia testowa jest ta z lewej, ta dalej od części za którą trzyma się test. Daj zdj. swojego :-)

Maju ale u mnie to 12 dc a u Ciebie 11 więc pewnie jutro będziesz miała takie same albo tą testową mocniejszą :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry