reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Przez Was wsunęłam pół bąbolady orzechowej :sorry2: i jak ja to dzisiaj spalęęęęę?????? Przytulanki dopiero jutro :-p

kala do miłego!! :)))

no lil mówię Ci kochana, że nie ma miesiąca, żebym nie była rozłożona :(((( ale ja chyba tak mam co roku ze względu na kontakt z setkami kichających i kaszlących małolatów w pracy :)))

Ostatnia edycja:
reklama
KALA- papa;-)

LIL- tak,robie sernik:tak: sernik na zimno:-p

KOCUREK- jak dobrze ,ze jest wizja spalenia inna niż [FONT=&quot]
p005.gif
[/FONT]

kala ale chyba w swej pracy nie masz zbyt cięzko... ;] ja studiuję pedagogikę... jakoś zawsze mnie to bardziej interesowalo od jakichkolwiek innych kierunków :-):-):-)
KOcurek o kurde... może jakoś wytrzymasz do jutra... :)
A sobie zapodawaj jakieś witaminki najlepiej codziennie, żeby uchronić się przed 'bakteryjami' :0

Mama a ten sernik na zimno to czasem nie robisz może z torebki? ;] Bo pysznie brzmi, więc i też pewnie niexle smakuje :) no nic... chcesz czy nie chcesz... masz to zagwarantowane, że ekipa staraczek będzie u Ciebie jak tylko sernik będzie gotowy - slodyczy nigdy nie za wiele :D

Lil chyba jednak odpada, bo i tak troszeczkę ta testowa jaśniejsza a buuuu :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
mamuś no jest wizja i są chęci obustronne :-D tylko do owulacji jeszcze pewnie z tydzień ;-) Kurczę, oby tak wypadła na przyszły piątek najwcześniej :sorry2:
A wiesz - ja mam sernik z brzoskwiniami w domku, ale go zapakowałam i wyniosłam na balkon bo bym już cały zjadła :-D a tak to na jutro będzie :-)

mama mój Miły w nowej firmie od stycznia - na dyrektora handlowego czy rozwoju biznesu czy coś :szok: - i przyszły tydzień zapewne gdzies po całym kraju będzie jeździł i oglądał miejsca, gdzie sklepy będzie zakładał. Coż ja mogę.... :-( Rozmawialiśmy o tej pracy i wiedzieliśmy z czym to sie je... Chlip!... :-( Widzimy się teraz w weekendy...

Dlatego mam nadzieję, że owulka w piątek najwcześniej...

Ostatnia edycja:
Dziękuję mama baaardzo bardzo!!! :-) bo wiesz... ja się martwię, że my w ogóle teraz w owulkę dłuuuugo nie trafimy.... no ale zobaczymy.... najwyżej będę jeździć z Nim!! ;-)

Ja mam lewy kciuk cały czas mocno zaciśnięty za Twój test :-) :-) :-) :-) :-) bo prawy mi się przydaje do trzymania kubka kawy :-D

pysia dzięki ;-) :-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry