reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
hejka jak dawno mnie tu nie bylo

Sol przeogromne gratulacje,masakra,wlasnie weszlam zobaczyc co u Ciebie ,a Ty juz rozpakowana

Mama a co u Ciebie

reklama
Sergi tez mi się wydaje na zdrowy rozum, że skoro II krechy przed owulką ma pokazać to i pewnie po nic nie pokaże...

DOROTKA- czesc kochana:-D:-D:-D:-D:-Djak milo Cie widzieć [FONT=&quot]
buziakep9.gif
[/FONT]
a ja czekam na testowanie-teraz w weekend @ ma termin wiec jak nie przyjdzie to test juz czeka w szafce;-)
jak Oliwka-zdrowo rośnie??
jak sie czujesz??

Kocurek no jasne, uwielbiam piątkowe wieczory :tak: Chociaż dzisiaj się bardziej czuję na poniedzialek, bo 1 dzień pracy po urlopie ;-) hehe...
Sol no to super, że Karolcia tak zareagowała i taka zakochana w siostrzyczce :tak: :-) A Ty jak się czujesz? Emilka spokojna?
Mama no to chyba dobrze będzie, bo przytulanki były w 14, 15, 17 i 18dc, a owu w 17 albo 18 ;-) jak myślisz?

Teraz to tylko kciuki trzymajcie i fluidki poproszę od zafasolkowanych :-)

Sol fajnie, że Karolcia się angażuje w to wszystko.. oby tak dalej trzymała :-):-)
Sergi trzymam kciukasy za Ciebie &&&&&

Ciekawe, która z nas przełamie złą passę i zaciąży w tym Nowym Roku. No któraś musi zacząć ;-);-);-)

Witam sie ...
Ja dzisiaj mam nerwowy dzien, wgl musialam isc do pracy a wiem ze wiele osob nie szlo :wściekła/y: No ale nie bede was zanudzac, ktora kiedy testuje?:-D

PYSIA- wszystkie przelamiemy zlą passe i wszystkie zajdziemy !!!!!!!!!!!!!!!!hurtowo:-D:-D:-D

SERGII- pewnieze jest si-a jak bylo ze śluzem ??

reklama
Witam sie ...
Ja dzisiaj mam nerwowy dzien, wgl musialam isc do pracy a wiem ze wiele osob nie szlo :wściekła/y: No ale nie bede was zanudzac, ktora kiedy testuje?:-D

Najszybciej mama05, bo w poniedziałek :-) A póżniej już chyba z 7 czy 8 dziewczyn w bardzo bliskim terminie względem siebie ;-) Za jakiś tydzień-dwa ;-)

mama - śluz był dziwny troche w sumie - nawet Was pytałam, czy taki właśnie jest płodny. Poczytałam no i wyszło na to, że chyba najbardziej płodny był w 17 dniu, chociaż w 18 ale tylko z samego rana był przejrzysty i ciągnący się ;-)

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry