reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mama to by dopiero się dzialo tutaj na forum ho ho ho ho :-D:-D:-D:-D czego oczywiście nam wszystkim życzę.
Sergi byłoby cudownie :)))

reklama
Nikt mnie nie widzi?:-(

Sergi wedle zeczenia ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ na dziewczynke ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i na chlopca. Wybierz sobie :-D

Sergi napisalas mama05 dlatego nie zauwazylam:-D

mama no u nas teraz przebojowo, bo Adrian moze stracic prace, jakis nowy szef im wchodzi i nie wiadomo czy nie zrobi przesiewu pracownikow. Nie wiem co wtedy zrobimy, bo z mojej pensji raczej sie nie utrzymamy. Wzielam tylko prace, aby nie siedziec w domu caly czas, bo z Adriana penski spokojnie by nam wystarczylo, wiec nie bralam jakiejs super platnej pracy. Ehh... mam nadzieje ze sie wyjasni. A ty w weekend testujesz? To &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
MERE- &&&&&&&&&&&&&& za owulke:))
SERGII- pytalam jak ze śluzikiem bylo??;-)a juz doczytalam-to w takim razie wszytsko bylo jak trzeba- &&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&

MUSIA- no tak Sergii napisala,ze ja pierwsza testuję a Ty tez masz 05 w nicku i pewnie sie pomylilo:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam Was Wszystkie. nie odzywałąm się bo mam zapalenie oskrzeli i ledwo co żyje.
Mama- trzymam kciuki musi być dobrze
Sol.= mała jest przeurocza
Wybaczcie że tylko tyle ale lece z powrotem do łóżka bo nie mam siły. Zycze powodzenia odezwe sie jak mi się polepszy

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry