reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Wpadłam sie przywitać i przekazać trzymanie &&&&&&& za wszytkie a szczególnie za mame

Zmykam bo padnięta jestem a może jakieś przetulanko wymuszę :-p

Ja znowu tylko na chwilkę. Goście pojechali i mąż chce pisać jakąś pracę na jutro więc nie posiedzę. Ale dzisiaj zrowu się przytulamy Bo czas na to dobry ;) Miłego wieczoru i weekendu gdyby mi się nie udało waś odwiedzić.

lenka - ja nie robiłam więc też nie znaju :sorry:

musia - no jedna stara położna mi truła że krzywdę dziecku robię z tym 31 bo lepiej żebym do 1 poczekała bo miałam wywoływany a ja miałam to w .. na względzie :tak: jakbym czekała jeszcze tyle z lejącymi się wodami to by mogło zakażenie wejść i dopiero byłby problem - to była ta co stwierdziła ż e wody rzekome psia mać - durna baba :wściekła/y: A tak nie będzie miała skacowanych gości na urodzinach :-D

Sol no ale nie rozumiem w jaki sposob wg tej kobiety krzywde dziecku zrobilas? Tak jak niektorym truja ze dajac takie a nie inne imie dziecku robia im krzywde. Te polozne to by sie wlasnymi sprawami mogly zajac...:baffled:

reklama
Hej dziewczyny! jestem tu nowa,podobnie jak moja poprzedniczka:) staram się o dzidzię już 7 m-c...i niestety n arazie bez rezultatu..:( postanowiłam poszperać p[o internecie czy Ktoś ma podobny problem inatknęłam się n ate wątek-chwała temu kto go założył!!!:) widzę,że można tu uzyskać nie tylko rady ale też wsparcie co jest ważne jak tak długo nie wychodzi... ja powinnam mieć okres 4,01- jeszcze nie przyszedł-ale test robiłam wczoraj- i negatywny:( zresztą nie czuję się jak na ciążę raczej spóźnia mi się , bo trochę miałam ostatnio stresu w pracy....:( no jak na 1-y raz to tyle.Obiecuję będę tu zaglądać i śledzić Wasze losy!. Dla wszystkich Staraczek życzę wiary i nadziei - razem wytrwamy!:) buziaki!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry