reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
100-krotka - tu się latami niektóre starają więc spokojnie :-D Zapraszamy :-) Przy ciąży też brzuch pobolewa a testy mogą wychodzić negatywne :-p Dobra nie nakręcam bo po łbie dostanę :-p Ja o Karolę walczyłam 3 lata i się udało a o Emi 8 miesięcy się męczyłam z anty żeby móc zajść :tak: i teraz mam dwie panny w domu :-D

musia - legenda zajefajna :-D
to jeszcze dodam:
~~~~~~~~~ - fluidki ciążowe
clo - clostilbegyt - lek na wywołanie owulacji

Emi najedzona smacznie śpi - cycuś jej się śni więc ja spadam do sprzątania póki męża nie ma :-p Bo jak przyjdzie to skalpel idzie w ruch :-D

No i staraczki poszły w tango :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Jesteście jeszcze? Dopiero mogłam zajrzeć...
lenka wydaje mi się, że te hormony można robić każdego dnia cyklu...ważne tylko, by prolaktynę robić na czczo do 11:00 i dzień wcześniej nie wolno się przytulać ani badać piersi...tak gdzieś wyczytałam...

Hej dziewczynki. Ja już na nogach. Mąż ma dzisiaj egzamin na 8 więc mnie ściągnął z łóżka.

Ja zaraz do sklepu lece bo dzisiaj teściów mam na obiedzie.

Mam pytanie. Czy któraś miała takie pryszcze co robią się bardzo głęboko pod skórą, piekielnie bolą a kiedy już łaskawie same się wyleczą (jestem zagorzałym przeciwnikiem wyciskania) zostawiają czerwoną plamę jak siniak, która nie znika? Tak w ogóle. Same pryszcze nawet nie są białe tylko ciemnobrązowe. No i na całym ciele.

MAMA i jak samopoczucie,trzymam mocno kciuki

Sol i jak to ,wystrzalowego sylwka w doslownym tego znaczenia mialas,calusy dla dziewczynek i Ciebie dzielna mamo

Ale piszecie :-)

Lil, ja slyszalam, ze najwiecej dzieci wlasnie w chorobie sie poczyna :-D

Gwiazdeczka ale ja jak ostatnio byłam chora i potem test mi pokazał dwie kreski to jednak ciąża się nie utrzymała, lekarz powiedział, że przyczyną mogła być choroba właśnie - dlatego mam uraz. Ale co ma być to będzie :)))

Ja dziś czuję się zdrowa - co za ulga!!!!!!!!! I witam się pełna sił z Wami!!!

Mama jak sytuacja dziś???????? Czekam razem z Tobą!!!!!!!!

A dla każdej z Was pozdrowionka!!!!!!!! Oj będzie niedługo sporo testów!!!!!!! Ja będę musiała zrobić w 25 lub 26 dc., bo biorę castagnusa i w razie czego trzeba będzie odstawić - a jak test nie wyjdzie to brać dalej. Oby tylko bez plamień tym razem było!

czesc kobitki,
witam nowa forumowiczke:-)
a ja sobie siedze i czekam na @ az laskawie przyjdzie bo dzis powinna sie zjawic....
mama wiem ze nie bedzie cie z nami w weekend ale i tak trzymam &&&&&&&&&&&&&&&
lil jak zdrowko?

reklama
Witam porannie ;)

Lenka tak jak pisała hope nie ma to dużego znaczenia mi dużo dały informacje z wątku o badaniach hormonalnych dla starających się poczytaj tam;)

Królowa to &&&&& za męża egzamin mój S też dziś na uczelni, więc ja sama ;(

Jakie dziś plany u was?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry