reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
lil hmmm..... może to faktycznie dość silne i dobroczynne ziółka :sorry2: wybacz, ja z natury sceptycznie do wszystkiego podchodzę ;-)

na TLC właśnie zauważyłam program o kobietach, które nie wiedziały, że były w ciąży dopóki nie urodziły... Luuuuudzie!!!!! :szok:

reklama
Kocurek - ja mam niedobre plamienia przed @ i wycieki z piersi - co może świadczyć o podwyższonej prolaktynie. Czytałam o tym i tym sposobem dotarłam do tych tabletek. Wiem, że można też brać hormony, ale podobno źle się po tym człowiek czuje i powiem szczerze, że tak nie lubię sztucznych hormonów, że jeśli castagnus nie pomoże to trudno - będę musiała się z tym pogodzić. Ale nie chcę biegać po lekarzach, brać leków, źle się czuć - może po prostu dane jest mi mieć tylko jedno dziecko. Póki co próbuję i zobaczymy co będzie :))

hej wszystkim :)

witam nowe staraczki :)

mama : kciuki ! jeszcze tylko dwa dni cierpliwosci :)

a u mnie dzis !szy dzien @... przyszla pozniej wiec znow mega nieregularnie po antybiotyku... cykle 30,25,25,27 i ten : 28 dni... i badz tu madry
balam sie ze owulacja mnie zlapie w polsce, nie zdaze wrocic do meza a tu wychodzi na to ze zlapie mnie podczas jego pobytu w londynie ( wyjezdza 3 dni po moim poworcie hehe)... no suuuuuuper po prostu :))))

Cześć Dziewczyny :-)

Ja dzisiaj od rana załamka... :-( Zmierzyłam temperaturę tym nowym supertermometrem owulacyjnym i zgadnijcie, co wyszło?...

Jak zaczęłam mierzyć temperaturę na początku cyklu, przez kilka dni pod rząd była ciągle 36,2, później jeden dzień sięgnęła 36,3 i zepsuł się sprzęt. 4 dni nie mierzyłam, w tym czasie powinnam mieć owulację, Teraz, jeśli była owulka, to jestem 2-3 dni po owu, a temperatura - 36,25! :sad: :sad: :sad: :dry: :sad: NIe wiem, co myśleć o tym, czy był cykl bez owulacji, czy jak??? Wątpię, żeby to był spadek na implantację... :sad:

Hej Jos! W końcu dorwiesz męża w odpowiednim momencie!!!

Serg a może to kwestia innego termometru??? Albo jest jakaś inna przyczyna???

kocur : HEJ :) no niestety... ciezki los :( tylko z emoj maz tak 1-2 w tygodniu gora raz na 2 tyg i powoli- nie ukrywam- zaczynam dostawac SZALU ....
serg : nie poradzed niestety nigdy jeszcze nie mierzylam ....

maja, tamten wcześniejszy termometr padł, bo się zawilgocił :zawstydzona/y: niestety nie był taki dokładny no i nie był wodoszczelny :-p:zawstydzona/y: i ta temperatura być może była zafałszowana, kiedy tak pokazywał 36,2 przez te kilka dni. Nie mniej jednak, poprzednie cykle nie miałam nigdy takiej niskiej temperatury w tym dniu cyklu :-( a ten nowy termometr to już specjalny, owulacyjny, nieawaryjny no i 2 miejsca po przecinku pokazuje, więc dokładniejszy...

josephine ja też bym dostała szału, jakby mój G. tak jeździł... :-(

jos no my teraz widzimy się tylko w weekendy ;-) i tak to będzie wyglądać przez jakiś czas..... :-(

Hej serg no tak - najlepiej mierzyć konsekwentnie tym samym sprzętem :tak: nie przejmuj się!!

reklama
Serg może być tak jak piszesz - więc tak jak pisze Kocurek nie przejmuj się, tylko zacznij obserwację od nowa - a nóż widelec już nie będziesz musiała notować kolejnego cyklu :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry