reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
lil hmmm..... może to faktycznie dość silne i dobroczynne ziółka :sorry2: wybacz, ja z natury sceptycznie do wszystkiego podchodzę ;-)

na TLC właśnie zauważyłam program o kobietach, które nie wiedziały, że były w ciąży dopóki nie urodziły... Luuuuudzie!!!!! :szok:

Hej chcialam sie wypowiedziec w tej kwesti bo takie cos przydazylo sie mojej siostrze,biorac tabletki anty zaszla w ciaze,dowiedziala sie dopiero jak byla w 22 tyg ciazy,ma juz 3 coreczki wiec teoretycznie powinna wiedziec i czuc ruchy dziecka,nic bardziej mylnego,z powodu lozyska przodujacego,usadowionego na przedniej scianie,przy dziecku nisko ulozonym takie ruchy czuc dosyc pozno,czula sie dobrze i nic nie wskazywalo na ciaze,gdyby nie krwotok to by do dzisiaj nie wiedziala.No a teraz w marcu zostanie po raz czwarty mama,spodziewa sie synka;-) takze dziewczynki zycie plata figle;-)

Pozdrawiam Was serdecznie

reklama
Witaj edyta to co piszesz jestem skłonna przyjąć do wiadomości :tak: ale nie wydaje mi się prawdopodobne, żeby nie wiedziec o dziecku aż do momentu, kiedy ono przychodzi na świat :no: i wtedy robić wielkie oczy ;-)
Ale masz kochanych pociech!!! :-)

Ostatnia edycja:
KOcur własnie.. ciąża jak ciąża ale tam jak lądują na wc i rodzą do kibelka dziecko to już calkiem szok :szok::szok::szok: i wielka zaskoczka...
Kocur noooo :) trójka dzieci to dopiero musi być radocha ale na warunki w Polsce to max 2. Takie moje zdanie żeby jako tako wyzyć
Edyta gratulacje dla siostry :) no a z tą ciążą z zaskoczenia to chyba jest jednak możliwe tylko własnie niektóre szok przeżywają jak dziecko urodzą...

No do samego porodu to masz racje ale chcialam opisac sytuacje ktora miala miejsce w mojej rodzinie.Ogladajac ten program tez nie moglam uwierzyc ze wszystkie kobiety nie wiedzialy o ciazy,bo dla mnie to abstrakcja;-):-p

A pozatym staram sie o czwartego dzidziusia,tzn zaczynam sie starac ale @ tak mi sie przedluza a w poprzednim cyklu plamilam prawie caly cykl wiec musialam przelozyc staranka,ale ja sie juz tu przedstawialam,wiec witam ponownie;-)

Edyta trzymam kciuki za staranka &&&&
A to już byłaś kiedyś na staraczkach tutaj? :)
Kocur i jak obejrzalaś wczoraj film zamiast czytać książke? :P

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Edyta trzymam kciuki za staranka &&&&
A to już byłaś kiedyś na staraczkach tutaj? :)

Jakis czas temu napisalam pare postow :-p

Kocurku jakos tak wyszlo ze mam juz trojeczke,ale dwoch pierwszych synkow mam z pierwszego malzenstwa,dlatego z mezem chcemy miec jeszcze jedno,bo mi ciagle malo;-)

Ostatnia edycja:
Edyta widocznie mnie wtedy tu nie było albo coś, bo jakoś Cię nie kojarzę no ale witaj ponownie skoro tak :)

Czsami podczytywalam ten watek i bardzo przypadl mi do gustu,jest tu wesolo,bardzo sie wspieracie,pocieszacie,tak rodzinnie i dlatego chce do was dolaczyc:tak:

pysia No obejrzałam film i mówię Ci, że zrobił na mnie wrażenie - mogę go spokojnie uplasować na podobnej pozycji co "AI" Spielberga :-) Jestem zachwycona - "Mr Nobody" można interpretować w nieskończoność - no i oczywiście jako film "do myślenia" osiągnął od zeszłego roku dopiero 5% zwrotu kosztów produkcji!! :-( Szkoda...
Rozmawialiśmy chyba ze dwie godziny z moim synem wczoraj po obejrzeniu :tak: I to była bardzo gorąca dyskusja - oboje mamy podobne technologiczno-naukowo-filozoficzne zapędy umysłowe :-D

edytko no ja właśnie mam syna z baaaaaaardzo odległego w czasie związku, a teraz w Nowym Układzie chcemy miec dwójeczkę.... :tak:

reklama
edyta miło, że chcesz do nas dołączyć i witam raz jeszcze :) fakt... jest tu bardzo miło.. bywało różnie ale od jakiegoś czasu wątek tętni dawnym życiem, a niekiedy bywało ciężko... ale to stare dzieje... Najwazniejsze, że w kupie siła :-):-):-)

Kocur to fajnie, że film się podobał :) My dawno nie oglądaliśmy żadnego filmu, a jak oglądamy to zwykle są to horrory ostatnio :-D:-D:-D takie z nas oszolomy :-):-):-)

A wyczytałam, że dziś dopadniesz faceta - ho ho ho jakie plany :-):-):-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry