reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Pysia ale smakowicie wyglada ten deserek daj przepisa:tak:

A ja wkleje zdjecia mojego sloneczka,wczoraj tatus kupil mu czapeczke jak ja zobaczylam to sie usmialam zdj nr2:-D

Ewula myślę, że możesz sobie spokojnie pozwolić na galaretkę i wszystko inne co słodkie, bo na pewno z tą wagą nie jest aż tak źle jak Ci się wydaje :-):-):-)
Edytko ślicznego macie tego szkraba :) i jaki ma śliczny uśmiech :) i Ty jaka laseczka :) a czapeczka czaderska. Ja sobie wyobrażam, że do tego jeszcze spodnie w krate, jakaś koszulka elegancka, kamizelka i cud miód i orzeszki. Jak zza dawnych lat :))))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kocurku oj to najpóźniej zaczynacie ferie w tym roku. Już niedługo w sumie;)

Edytka fajniutki ten twój maluch a co porabia starsza dwójka ?

Pysia no tragedii nie ma ale do drobinek to ja nie należe:-)

edyta czapka jak z Dickensa!!! Pogratulować malca :)))) Jak Ty sobie dajesz radę z tyle chłopa na głowie???? ;)))))

ewu no ale jak my w końcu te ferie dostaniem to reszta świata będzie zazdrościć hehe !!!

ewula na pewno przesadzasz :-p:-p:-p
edyta, ewula macie ten przepisik jak chcecie :) Dwie galaretki rozpuścić w 0,5 l wody... połowę z tego wlać do naczynia, a drugą połowę pozostawić. Włożyc do chłodnego miejsca, żeby galaretka w naczyniu stężała, a druga częśc zastygła. Zrobić śnieżkę, do niej dodać drugą polowę galaretki i miksować. Zalać tą pierwszą galaretkę. Poczekać aż stężeje ładnie. I na to jeszcze rozrobić jedną galaretkę w 0,5 l wody, dodać odrobinę żelatyny i zalać. Ja mam do tego foremkę z tupperware i idealnie się nadaje :) no i też fajnie wygląda jak widać :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Pysiu taka laseczka to nie jestem,po ciazy zostalo jeszcze pare kg na +:zawstydzona/y:

Ewula pytasz co moje dzieciaki robia teraz cz ogolnie?:-D

Teraz graja na kompie a ogolnie chodza do szkoly:-p

Ewula a ty dlugo sie starasz? bo ja nie w temacie:zawstydzona/y: a juz widze suwaczek:-D

Kocurku jakos wszystko ogarniam,czasami sama sie dziwie jak ja daje rade;-)

Pysia dzieki za przepisik...

Ostatnia edycja:
Edytko nie ma za co. Nie gadaj - tyle dzieci urodziłaś, a w życiu bym nie powiedziała, bo figurkę masz naprawdę niezłą :)
Kocurek jak chcesz to poszukaj w necie :-p:-p:-p w tej foremce można jeszcze parę innych przepisow zrobić i nie tylko na slodko :-p:-p:-p póki co narazie robię tylko to ptasie mleczko :)

reklama
Ja narazie uciekam bo maly wstal,musze dac dziecku jedzonko,jak sie obrobie to wroce,ja nie strasze tylko uprzedzam:-):-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry