reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Jestem juz maly zjadl jogurcik,ja troszke ogarnelam mieszkanko,przygotowalam obiadek i chwilke moge posiedziec bo mezus jeszcze spi po pracy:tak:

Moj maly takie minki strzela ze zrywam boki:-D

Libby dziekujemy za fluidki,slowne czy nie slowne oby skuteczne:-p

Hoppe Witamy...

Wiolka Jakoś leniwie dzisiaj...nic mi się nie chce...
Poza tym biorę dupka i mam małe plamienia...
A Ty? Jak samopoczucie?
Libby nie nadrobiłam jeszcze wszystkich wpisów...ile już się starasz?
Dopiero doczytałam, że fluidki ciążowe wysyłasz...hihi

edyta ... wiem o czym mowisz ..ja mam corcie nie wiele starsza od twojego najmlodszego szkraba i tez umiekam jak robi minki, albo jak cos mi tlumaczy i gestykuluje raczkami
hopee a u mnie podobnie rowniez leniwie... no i oczywiscie @ przylazla jak w kalendarzu

hoppe, ja jeszcze dobrze nie zaczelam sie starac a juz w ciazy bylam. Mielismy zaczac staranka w grudniu... heh, gin wykryl ciaze 23 grudnia, wiec swietny prezent mielismy :-)

jestem z powrotem. wiolka dzis mialas ksiedza? u la la ;P taka foremka na allegro jest dostepna jakbys chciala kupic. Iwusia bawi sie krzeselkiem ladnie?

libby gratuluje prezentu:-)
edyta dziekuje:-). my jeszcze nie zaczelismy sie starac i raczej wystaramy sie juz na 2012 ale bardzo polubilam dziewczyny i fajnie mi sie tu pisze ze jakos zostalam...
pysia mialam i bylo bardzo przyjemnie:-) naprawde. byl mlody ksiadz i taki smieszny... pogadalismy i poszedy.
zaraz zaczne szukac tej foremki.
a co do krzeselka to bawi sie dosyc ladnie, oczywiscie nie siedzi na nim tylko stoi:-)

Ostatnia edycja:
reklama
WIOLKA to widze, ze zakup udany i to najwazniejsze, ze sie Iwusi podoba :))))
Apropos ksiezy to nie cierpie ich ale jak ostatnio bylam u spowiedzi to naprawde trafilam na jednego bardzo w porzadku sposrod niewielu. My wciaz przed koleda a chcialabym miec to za soba. Beda jajka jak mezowi zmiany sie nie zgodza i sana bede przyjmowac hehe
wpisz w allegro liliana tupperware. po 30zl chodza najtaniej chyba te formy

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry