reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
A rozumiem,jak mi sie nie uda zostac mama w tym roku to i tak tu zostane:-p

A co to za krzeselko?jakis prezent mala dostala?

reklama
EDYTA wiolka zaszalala i kupila corci krzeselko uczydelko wariatka jedna :))))
Ja tez tu zostane. To moj pierwotny watek i tu mi najlepiej :)

A jestem ciekawa czy to krzeselko jest warte tej ceny?
bo wyglada dosc fajnie

Mezus wstal wiec narazie znikam,do pozniej...

PYSIA.JA TEZ NIE LUBIE KSIEZY... ale spotkalam kilko fajnych juz i nie mam juz takiej urazy do nich jak kiedys. a ja wlasnie bylam sama na koledzie, no nie sama bo z Iwa, maz w pracy
edyta ja naprawde zaszalalam z tym krzeselkiem ...bo normalnie nie robie takich prezentow ale maz mnie podkusil ze mamy jedno dziecko wiec mozeby kupic jej cos porzadnego.
a czy warto? to chyba kazdy musi sam ocenic... dla mnie warto ,moja szwagierka stwierdzila ze na takie gow... nie dala by tyle, a za to ona kupila stolik i dwa krzesla dla dzieci za 250 i ja stwierdzilam jak ona o uczydelku....ale zaplatalam mam nadzieje ze sie polapiecie http://img15.allegroimg.pl/photos/64x48/13/86/59/48/1386594890 cos takiego ,

Ostatnia edycja:
Jos nie jestes ostatnia, wiolka tez 1d.c
WIOLKA ale jaja to sie dogadalas ze szwagierka hahaha... lepsze to Twoje krzeselko bo przynajmniej ma rozne funkcje a co z takich krzeselek normalnych? pfff... to juz bym wolala kupic plastikowe dla dziecka za grosze i stolik tez a nie za takie pieniadze...

pysia glownie chodzilo mi o to ze jej dzieci sa jeszcze male i stolik napewno nie zabardzo je cieszy.... dobra juz nie rozwijam tematu bo sie zagotuje:angry:

reklama
Juz w domku. Bylismy tez na obiadku z W. Apropos krzeselka- fajna sprawa. Coreczka (2 l.) kuzynki ma takie i wyglada na to, ze to byl dobry zakup. :-) Spanko mnie bierze, wiec do potem kochane. Mam nadzieje, ze nic dziwacznego znowu mi sie nie bedzie snilo :-/

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry