reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Edyta to leć :-):-):-) papa
Dobrze, że napisałas, że nie straszysz tylko wylącznie uprzedzasz, bo już się bałam ufffff:szok::szok::szok::-D:-D:-D

reklama
czesc i czołem:-D kluski z rosołem !!! :-D

Dopiero wróćiłam od mamy i tak jak ty Sergi nie mierzyłam tempki, dwa dni , ale mi sie dopiero @ skonczyła, wiec mam nadzieje, że niczego nie przeoczyłam ... bo sie wkurzę ..... A gdzie mama nasza ?
Coś , żescie wczesniej pisały o ciąży z zaskoczenia ,moja kuzynka dowiedziął się w dwudziestym któryms(nie pamietam dokładnie) tygodniu , ze jest w ciąży, miała cały czas @ i nic nie wskazywało na to, ze jest w ciąży, nie czułą ruchów , nie miała mdłości, do konca czuła się okej ... a więc wszystko jest możliwe ... A teraz ma śliczną zdrową córcię, półtoraroczną !!! Aha jadła ketonale na ból zęba itd itp kwasu i witamin żadnych , no bo nie wiedziała, wiec logiczne ...

Witaj :-)

to się jeszcze rozumie, że do 20ktoregoś można się nie zorientować jak nie ma żadnych objawów, ale jak się nie wie do samego porodu????? - to już się nie rozumie nijak :no: Nie wierzę i kropka - taka ściema, żeby program nakręcić :-D

Hej, witam sie ze spacerku. Chce przeslac fluidki ciazowe, ale pisze z komorki i nie mam takiego znaczku. Przesylam wiec slownie :-) We wtorek mam usg, ktore rozstrzygnie czy bedziemy mieli jedna pocieche czy dwie. Trzymajcie kciukasy... za zdrowko....i za to, zebysmy serduszka/serduszek posluchali. Usciski od mojego W. ;-) Ja przesylam mnostwo slownych fluidkow ciazowych

wrocilam do was..
zanim doczytalam co napisalyscie to troche czasu mi zlecialo:-)ale sie rozgadalyscie:-)
a ja juz po kolendzie, mala spi, dom posprzatany, obiad trzeba bybylo na jutro zrobic ....ale leniuch mnie dopadl.
witam nowa staraczke i gratuluje gromadki dzieciaczkow:-)
pyska fajny przepis, tylko gdzie ja taka foremke dorwe?
libby dziekuje za fluidy i oczywiscie bede trzymac &&&&&&&&&&&& daj znac po usg ilu maluszkow sie spodziewacie i duzo zdrowka zycze:-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry