reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
pysia jednak mam nadzieję, że to ON mnie dopadnie!!!! :-D W każdym razie strasznie mi grozi od paru dni via SMS hehehe :-)

edyta syn i ja to bardzo ciekawy układ - szczególnie jak gdzieś chodzimy razem to ludzie biorą go za mojego partnera :tak: Nie żartuję.... kiedyś wstawię jakies aktualne zdjęcie na którym jesteśmy razem... Jest fantastycznie mieć takiego syna i jestem strasznie dumna, ale łatwo nie było go wychować ooooojj nie :-D

Ostatnia edycja:
Edyta a ja się staram w sumie 4ty cykl, 3 się nie udało ale w sumie wtedy nie myslałam w ogóle o starankach tak namiętnie jak teraz. I po 3ch nieudanych była przymusowa 2miesięczna przerwa i teraz ruszyliśmy do boju ze zdwojoną siłą ;) od Nowego Roku i do tego testy owulacyjne robię. Zobaczymy co z tego wyniknie
Kocur hehehe to się będzie działo skoro po tygodniu nie widzenia się oj oj oj:-):-)
hi hi hi no to fajnie jak ludzie sobie myślą, że to Twój partner... musisz nam kiedyś Was pokazać yhy :))))

Idę szybko umyć parę naczyń :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
My o Natanka staralismy sie 2 lata i boje sie zeby teraz nie bylo podobnie:dry:

A mi nigdy nie wychodzily testy owu i nie wiem dlaczego.Ja na podstawie obserwacji sluzu wiem kiedy jest owulka,nie mierze tempki bo rano nie mam na to czasu:-p

Mam wolna chwile maly spi,dzieci graja no a ja sie nudze...

Ostatnia edycja:
edyta może teraz będzie lepiej :) musisz być dobrej mysli... może staranie o 4szkraba nie zajmie Wam tyle czasu :)
A u mnie z tym sluzem to własnie cienko. Jedynie wczoraj i dziś miałam ale to chyba nie ten, bo jest lepki i biały.... no ale sporo go miałam rano i wczoraj.... Nie wiem co z tego cyklu wyjdzie...
A Tobie do zalogi przydałaby się dziewczynka :)
A za mną 5 testów owulacyjnych no i jedynie wczoraj mniej więcej te krechy się zrównaly. A zresztą... od Nowego Roku nabraliśmy takiego tempa, że jak nie będzie dzidzi to kupujemy castagnusa ;]
Aaaa.... zapraszam na deserek. Ja już 2 kawy wypiłam no ale za deserek wezmę się później jak mąż wróci i pewnie będzie 3 kawa :)

Załączniki

• deser.jpg
    deser.jpg
    16,5 KB · Wyświetleń: 39
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kocurek no pewnie, że tak... :-):-):-) Wczoraj w międzyczasie, gdy czytalam to zrobiłam ten deserek.

edytko witam i podziwiam trójka dzieciaczków i chcecie jeszcze ;) fajowo mi tez sie marzy duża rodzinka ale mój S chcę aby dwójeczkę ;)

Niedługo wybieram sie na zakupy zrobimy zapasy na cały tydzień.

Kocurku pozdrów swojego młodego "pana" Jak tam koniec semestru w szkole? Kiedy u was ferie?

Pysiu o mój BOże:szok: jak sie robi to deserowe cudo ;)

Ewula jeju żebyś Ty mi kobieto na zawal tylko nie padla przez ten deser :-D:-D:-D
A do tego potrzebna jest tylko galaretka 2 kolory i śnieżka. Ot cała filozofia. :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Ja już po zakupach, kilka podstawowych rzeczy musialam dokupić :) a Tobie udanych zakupów :)

reklama
oj desery to moja słabość :zawstydzona/y: o czym świadczy niestety moja waga:-D
ale teraz sie ograniczam zeby sie później w ciąży nie roztyć :-D ale myślicie ze taka galaretka to ma dużo kalorii?:-D:-D:-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry