reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kocurek ja jestem zdania, że skoro te tablety są bez recepty to i można sprobować... w końcu jakby jakieś zle i niedobre były to by je dali na receptę ;-);-)
A i tak jak lil maja napisała zachwalają sobie dziewczyny te tabletki
Oglądałam ten program na TLC "ciąża z zaskoczenia" - jaki żal jak się na to wszystko patrzy :szok::szok::szok:
Sergi nie martw się.. ja parę razy sobie zmierzyłam tempkę i też niska jak byk :szok::szok::szok: to czuję, że to chyba nie ten cykl należy do mnie :-( chociaż jak rano wstałam to nieźle się ze mnie lalo.... :szok:

reklama
Pysia jak się leje do działaj! Trzymam kciuki!

Już nie mogę się doczekać jak przyjdzie tydzień testowania...Dużo nas będzie!!!! Damy radę prawda???? Ja już nawet ewentualną datę porodu mam obliczoną...MASAKRA hehe :))) Ale jak to powstrzymać???

Kochane uciekam. Może uda mi się później zajrzeć. Miłego dnia!

No tak czy inaczej będę musiała poczekać do 18 stycznia, a 20 rano się okaże - @ czy jej brak...

O jakich tabletkach mówicie, Dziewczyny? :-)

No tak pysia masz rację - ale ja taki niedowiarek jakiś :sorry2: A potem sama pewnie tego castagnusa wezmę :-D

No w życiu nie uwierzę, że można nie wiedzieć o ciąży aż do porodu.... nie mieści mi się to w głowie!!!

papa majeczko :-)

Sergi o castagnusie piszemy
Kocurek tez mi się to nie mieści w glowie. I jeszcze te kobiety często piją i w ogóle, a dziecko rodzi się zupelnie zdrowe... Ja sobie nie wyobrażam jak można się nie zainteresować brakiem okresu czy nawet jak @ jest... bo to przecież czuć ruchy dziecka, a one się tlumaczą, że myślały że to jelita itp :szok::szok::szok::szok:
Lil maja ja to jestem między Tobą z dniami cyklu, a pszczółką ;] Ty masz 11d.c., ja 13, a pszczółka 15 :)
Tobie czuję, że się udalo :) a jak będzie testowanie to ho ho ho będzie się dzialo :] ale damy radę... mam nadzieję, że do nas wszystkich wredne @ nie przyjdą :) A datę porodu to i ja obliczyłam wczoraj z ciekawości, jakby mi się udało :) więc nie jesteś sama :D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kocurek musisz sobie stworzyć suwaczek :-p:-p bo nigdy nie wiem, ktory masz d.c. no ale 2 dni przed lil mają jesteś :D
"9,11,13,15" :-D:-D:-D:-D ale się złożyło
Sergi a tam macie taki lek czy jest jakiś odpowiednik? :) Naprawdę chyba warto spróbowac... jak nam się nie uda to biorę te tabletki :) papa kochana :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kocurek musisz sobie stworzyć suwaczek :-p:-p bo nigdy nie wiem, ktory masz d.c. no ale 2 dni przed lil mają jesteś :D
"9,11,13,15" :-D:-D:-D:-D ale się złożyło
Sergi a tam macie taki lek czy jest jakiś odpowiednik? :) Naprawdę chyba warto spróbowac... jak nam się nie uda to biorę te tabletki :) papa kochana :)

Koleżanka mi wysyła z Polski w poniedziałek ;-)

A ja mam dzisiaj 20dc, 11 dni do @...

papa :-) :*

reklama
Sergi aaa to spoko loko :) ja tez chyba sobie zakupię za parę dni - a niech lezy w półce i czeka w razie czego :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry